Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Απριλίου 2016

Google SketchUp : Δημιουργήστε ή τροποποιήστε τρισδιάστατα μοντέλα
Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο λογισμικό από την google, που σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε τους χώρους του σπιτιού σας, φτιάχνοντας και τροποποιώντας 3D models. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κάνει αφού μέσω του προγράμματος μπορείτε να διαχειρισθείτε και να φτιάξετε την οποιαδήποτε δική σας τρισδιάστατη δημιουργία. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε οποσδήποτε από σχεδίαση 3D, αφού σας παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε και να ενσωματώσετε έτοιμα 3D μοντέλα, είτε  πρόκειται για μια καρέκλα,  είτε για  έπιπλα για το δωμάτιο σας,  είτε και για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε μέσω του 3D Warehouse, της μεγαλύτερης  online βιβλιοθήκης στον κόσμο με δωρεάν 3D μοντέλα.


Google SketchUp : Δημιουργήστε ή τροποποιήστε τρισδιάστατα μοντέλα
4/ 5 stars - "Google SketchUp : Δημιουργήστε ή τροποποιήστε τρισδιάστατα μοντέλα" Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο λογισμικό από την google, που σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε τους χώρους του σπιτιού σας, φτιά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>