Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Φεβρουαρίου 2017

Glary Disk Cleaner : Απλό και εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού για τα Windows
Το Glary Disk Cleaner Glary είναι ένα απλό και εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού του σκληρού δίσκου από τα ψηφιακά σκουπίδια. Σχεδιάστηκε για να είναι όσο το δυνατόν απλούστερο στη χρήση έτσι ώστε ακόμα και ένας αρχάριος ίνα μπορεί να το δουλέψει. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ταχείας σάρωσης πυρήνα μπορεί να ανιχνεύσει πολύ γρήγορα όλα τα άχρηστα αρχεία στο δίσκο σας. Μπορείτε να βρείτε και να καταργήσετε τα σκουπίδια των Windows τις εφαρμογές, τα ίχνη της περιήγησης, τις άχρηστες καταχωρήσεις στο μητρώο των Windows, ωστόσο δεν θα καταργήσει τα αρχεία που πιθανώς δεν επιθυμείτε. Αυτό μπορείτε να το ρυθμίσετε πολύ εύκολα με το να αποεπιλέξετε το σχετικό κουτάκι της αντίστοιχης ενέργειας στα αριστερά του μενού προγράμματος.

Glary Disk Cleaner 5.0.1.114

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Glary Disk Cleaner : Απλό και εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού για τα Windows
4/ 5 stars - "Glary Disk Cleaner : Απλό και εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού για τα Windows" Το Glary Disk Cleaner Glary είναι ένα απλό και εύχρηστο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού του σκληρού δίσκου από τα ψηφιακά σκουπίδια. Σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>