Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Μαΐου 2017

FREE Secure File Deleter : Διαγράψτε για πάντα αρχεία ή φακλεους
Όπως γνωρίζετε, από τη στιγμή έχετε διαγράψει ένα αρχείο ή φάκελο, θα μπορούσε να ανακτηθεί πολύ εύκολα, ακόμη και αν έχετε αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης. Για να αποτρέψετε την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων, θα πρέπει φυσικά να αντικαταστήσει το περιεχόμενο των διαγραμμένων αρχείων από όλα τα δεδομένα.

Φυσικά, αυτό γίνεται με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων.Υπάρχουν δύο τύποι προγραμμάτων που μπορούν να σκουπίσουν προηγουμένως τα διαγραμμένα αρχεία χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να ανακτηθούν (ακόμα και με τη χρήση ειδικών εργαλείων ανάκτησης). Ο πρώτος τύπος των προγραμμάτων αυτών θα αντικαταστήσει το σύνολο του ελεύθερου χώρου στο δίσκο στον σκληρό σας δίσκο. Εργάζεται συνήθως για 3-10 ώρες, καταστρέφοντας όλες τα πιθανά υπολείμματα των δεδομένων.

Ο δεύτερος τύπος των προγραμμάτων αυτών λειτουργεί σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, συνήθως λίγα λεπτά και παρέχει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Το FREE  Secure File Deleter   ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Θα εξαλείψει οριστικά τα περιεχόμενα των διαγραμμένων αρχείων, έτσι ώστε κανείς πλέον δεν θα είναι σε θέση να τα ανακτήσει ακόμα και με τη χρήση των πιό εξιδικευμένων  προγραμμάτων ανάκτησης. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, απλά τρέξτε το πρόγραμμα και σύρτε το αρχείο ή τον φάκελο που θέλετε να ΄΄εξαφανίσετε΄΄. Εναλλακτικά επιλέξτε τα αρχεία ή τους φακέλους από τα κουμπιά της εφαρμογής.  Για να επιλέξετε τον αλγόριθμο διαγραφής, αφού πρώτα προσθέσετε τα προς διαγραφή αρχεία, κάντε κλικ στο κουμπί Security Options και πατήστε Save.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


FREE Secure File Deleter : Διαγράψτε για πάντα αρχεία ή φακλεους
4/ 5 stars - "FREE Secure File Deleter : Διαγράψτε για πάντα αρχεία ή φακλεους" Όπως γνωρίζετε, από τη στιγμή έχετε διαγράψει ένα αρχείο ή φάκελο, θα μπορούσε να ανακτηθεί πολύ εύκολα, ακόμη και αν έχετε αδειάσει...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>