09 Ιουνίου 2017

FCleaner : Δωρεάν λογισμικό όλα σε ένα για τον καθαρισμό του μητρώου των Windows
Το FCleaner είναι ένα δωρεάν λογισμικό όλα σε ένα για τον καθαρισμό του μητρώου των Windows,  και γενικότερα ένα χρήσιμο εργαλείο βελτιστοποίησης των Windows. Αφαιρεί αχρησιμοποίητα αρχεία και άκυρες καταχωρήσεις μητρώου που καταναλώνουν χώρο στο δίσκο σας και επιβραδύνουν το σύστημά σας.

Ακόμη προστατεύει την ιδιωτική ζωή σας διαγράφοντας το ιστορικό και τα Cookies. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα ίχνη των online δραστηριοτήτων σας απλά και ένα μόνο με κλικ με τη βοήθεια της FCleaner.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των άλλων μπορεί να καθαρίσει και τις προσωρινές εγγραφές από πολλά προγράμματα όπως για παράδειγμα, Windows Media Player, Real Player, Quicktime Player, SWiSH, Paint Shop Pro, Adobe Flash Player, Axialis IconWorkshop, Media Player Classic, VirtualDub, Yahoo Toolbar, Google Toolbar, eMule, Adobe Acrobat, Adobe ImageReady, Adobe Photoshop και άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


FCleaner : Δωρεάν λογισμικό όλα σε ένα για τον καθαρισμό του μητρώου των Windows
4/ 5 stars - "FCleaner : Δωρεάν λογισμικό όλα σε ένα για τον καθαρισμό του μητρώου των Windows" Το FCleaner είναι ένα δωρεάν λογισμικό όλα σε ένα για τον καθαρισμό του μητρώου των Windows,  και γενικότερα ένα χρήσιμο εργαλείο βε...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια