Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Απριλίου 2016

Απολαύστε την πανοραμική θέα τη γαλλικής πρωτεύουσας με την βοήθεια της τεχνολογίαςΚαλώς ήρθατε στο Παρίσι! Το γνωστό και ως η Πόλη του Φωτός (Ville lumière), από τότε που φωτίστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με τους φανούς γκαζιού το 1828, αν και πολλά άλλαξαν από τότε παραμένει μία από τις πιο κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του κόσμου, και αν δεν μπορείτε να πάτε ή δεν έχετε πάει κάντε το από τον υπολογιστή σας. Μία συρραφή από 2346 φωτογραφίες σε πολύ υψηλή ανάλυση (354159x75570 px). είναι ικανές με την βοήθεια της τεχνολογίας να σας δείξουν σε πολύ υψηλή ανάλυση με πανοραμική θέα τη γαλλικής πρωτεύουσας. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε και μία εφαρμογή που αν την τρέξετε στον υπολογιστή σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε και να περιηγηθείτε το Παρίσι σε πληρες HD. 

Author's Website:


Απολαύστε την πανοραμική θέα τη γαλλικής πρωτεύουσας με την βοήθεια της τεχνολογίας
4/ 5 stars - "Απολαύστε την πανοραμική θέα τη γαλλικής πρωτεύουσας με την βοήθεια της τεχνολογίας" Καλώς ήρθατε στο Παρίσι! Το γνωστό και ως η Πόλη του Φωτός (Ville lumière), από τότε που φωτίστηκαν οι κύριες λεωφόροι του με τους φανο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>