26 Σεπτεμβρίου 2016

Ashampoo AntiSpy for Windows 10 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σαςΤα Windows 10 προσφέρουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η εικονική βοηθός Cortana που αυξάνει την λειτουργικότητα του υπολογιστή σας και κάνει την επαφή με τα Windows  πιο εύκολη. Για να καταστεί όμως αυτό δυνατό, τα Windows 10 πρέπει να συλλέγουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων. Επίσης, αναλύει το προφίλ χρηστών για την προβολή διαφημίσεων από το χρήστη . Έτσι, από προεπιλογή, τα Windows 10 είναι ρυθμισμένα να συγκεντρώνουν περισσότερα δεδομένα από ό, τι πολλοί χρήστες θα ήθελαν. Το Ashampoo AntiSpy for Windows 10 είναι μία μικρή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ απόδοσης και ιδιωτικότητας αφού σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποια δεδομένα επιθυμείτε να να συλλέγονται.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Ashampoo AntiSpy for Windows 10 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας
4/ 5 stars - "Ashampoo AntiSpy for Windows 10 : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας" Τα Windows 10 προσφέρουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η εικονική βοηθός Cortana που αυξάνει την λειτουργικότητα του υπολογιστή σας κα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>