16 Απριλίου 2016

Δημιουργήστε 3D Text, έξυπνα Tooltips, Buttons, slideshows και δεκάδες διαφορετικές εκδοχές σε κώδικα html και CssΣε προηγούμενη ανάρτηση σας είχαμε δείξει πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε Button για το Blog σας με κώδικα CSS. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μία ακόμη ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να φτιάξετε δεκάδες διαφορετικές εκδοχές σε κώδικα html και Css. 

Ποιό συγκεκριμένα, ορίσμενα από τα πιό σημαντικά πεδία με τα οποία μπορείτε να φτιάξετε και να ενσωματώσετε στο blog σας τους αντίστοιχούς κώδικες, για παράδειγμα HTML Drop Down Menu, HTML Popup Maker, HTML Image Slide Show Generator, HTML code converter, HTML Button Navigation Wizard ,HTML Color Picker And Names, HTML Calculator, menu,CSS Buttons Generator, CSS Multi Column Generator, CSS 3D Text Generator, CSS Tooltip Generator και δεκάδες ακόμη κώδικες. Από το πεδίο html θα ξεχωρίσω το πεδίο HTML Image Slide Show Generator και HTML Image Slide Show Generator1 μέσα από το οποίο μπορείτε να φτιάξετε για το blog σας καταπληκτικά slideshows.

Από τα πεδία της CSS θα ξεχωρίζω το CSS Tooltip Generator με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε έξυπνα Tooltips,To CSS Button Generator με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να φτιάξετε όμορφα butoon σε ότι σχήμα και όποιο χρώμα επιθυμείτε,τo CSS 3D Text Generator για τη δημιουργία τρισδιάστων γραμματοσειρών, το CSS Loading animation Generator για τη δημιουργία Loading animation gif, μία διαφορετική έκδοση CSS Button Generator από την προηγούμενη που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε Buttons Download κ.λ.π, εν κατακλείδι, όποιο πεδίο και να διαλέξετε θα διαπιστώσετε τό πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε τον κώδικα σας όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε και να τον ενσωματώσετε στο blog ή στην ιστοσελίδα σας. Ακόμη και αν είστε πολύ έμπειρος ή επαγγελματίας προγραμματιστής δεν μπορεί να μην σταθείτε και να ασχοληθείτε λίγο μαζί του. 

Author's Website:
Δημιουργήστε 3D Text, έξυπνα Tooltips, Buttons, slideshows και δεκάδες διαφορετικές εκδοχές σε κώδικα html και Css
4/ 5 stars - "Δημιουργήστε 3D Text, έξυπνα Tooltips, Buttons, slideshows και δεκάδες διαφορετικές εκδοχές σε κώδικα html και Css" Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχαμε δείξει πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε Button για το Blog σας με κώδικα CSS. Σήμερα θα σας παρουσι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>