19 Ιουλίου 2017

WinToHDD Free : Εγκατάσταση και κλωνοποίηση των Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista χωρίς CD / DVD ή USB driveΤο WinToHDD είναι ένα εύχρηστο λογισμικό για τα Windows που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ή να επανεγκαταστήσετε τα Microsoft Windows χωρίς τη χρήση CD / DVD ή USB drive. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ξανά τα Microsoft Windows, σε δίσκους άλλων από εκείνο στο οποίο είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows, ή να κλωνοποιήσετε τη τρέχουσα εγκατάσταση των Windows OS (Windows Vista ή νεότερη) για να άλλο δίσκο. Το WinToHDD έρχεται σε καθαρό περιβάλλον και χρησιμοποιεί μόνο τρία κουμπιά:

Eνα για την εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον τοπικό σταθμό εργασίας, ένα για την εγκατάσταση σε δεύτερη συσκευή (σκληρό δίσκο), και ένα τρίτο για την παραγωγή ακριβούς αντίγραφου του τοπικού συστήματος σε άλλο δίσκο. Ο τρόπος εγκατάστασης είναι πολύ απλός και περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του δημιουργού του ( κλικ εδώ)

WinToHDD Free :  2.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
WinToHDD Free : Εγκατάσταση και κλωνοποίηση των Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista χωρίς CD / DVD ή USB drive
4/ 5 stars - "WinToHDD Free : Εγκατάσταση και κλωνοποίηση των Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista χωρίς CD / DVD ή USB drive" Το WinToHDD είναι ένα εύχρηστο λογισμικό για τα Windows που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ή να επανεγκαταστήσετε τα Microsoft Wind...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>