Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Μαρτίου 2017

Video Thumbnails Maker : Δημιουργήστε μικρογραφίες στα βίντεό σαςTo Video Thumbnails Maker είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να φτιάξετε μικρογραφίες  στα βίντεο σας. Περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις ώστε να διαμορφώσετε το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σπίτι και θα σας βοηθήσει να φτιάξετε καταλόγους για τα videos σας Υποστηρίζει σχεδόν οποιοδήποτε φορμά βίντεο-(ακόμα και MP4, MKV, MOV, QT, FLV, SWF, RM, εάν έχετε τα κατάλληλα codecs).

Video Thumbnails Maker : 9.1.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Video Thumbnails Maker : Δημιουργήστε μικρογραφίες στα βίντεό σας
4/ 5 stars - "Video Thumbnails Maker : Δημιουργήστε μικρογραφίες στα βίντεό σας" To Video Thumbnails Maker είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να φτιάξετε μικρογραφίες  στα βίντεο σας. Περιλαμβάνει πολλές ρυθ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>