24 Μαΐου 2017

Remix OS For PC : Εγκαταστήστε μαζί με τα windows και τρέξτε Desctop Android
- Το Android παρ΄όλο ότι έχει αναπτυχθεί ως λειτουργικό σύστημα για smartphon, βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από προσπάθειες στο να μετατραπεί σε ένα λειτουργικό σύστημα desktop. To Remix OS αυτή τη στιγμή αποτελεί μία πάρα πολύ καλή λύση ώστε να έχει κανείς στον υπολογιστή του ένα λειτουργικό Android με γραμμή εργασιών, μενού έναρξης, και ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης παραθύρων, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε πολλές εφαρμογές μαζί όπως στα Windows. H εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών γίνεται αβίαστα με το πάτημα ενός εικονιδίου ή κάνοντας κλικ στο ποντίκι σας. Περιλαμβάνει μενού έναρξης και ειδοποιήσεων, και σας επιτρέπει να βρείτε και να ξεκινήσετε όλες τις εφαρμογές σας από μία θέση. Το Remix OS είναι πλήρως συμβατό με το μεγαλύτερο μέρος γνωστών συντομεύσεων του πληκτρολογίου.

- Μπορείτε να ξεκινήσετε τις εφαρμογές σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης, ή σε μικρότερα παράθυρα ή ακόμη να και αυξομοιώσετε το μέγεθός τους. Υποστηρίζει το Google Play Store, ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και εφαρμογές από τρίτες πηγές, όπως για παράδειγμα το 1 APK Mirror ή το 1mobile Market.

- Αυτή τη στιγμή αποτελεί την βέλτιστη λύση ώστε να έχει κανείς στον υπολογιστή του ένα λειτουργικό Android με γραμμή εργασιών, μενού έναρξης, και ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης παραθύρων. Η εγκατάσταση είναι απλή και ασφαλής. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας είτε το Remix OS είτε οτιδήποτε OS ήταν εγγενώς εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Φυσικά, εφαρμογές Android είναι γενικά σχεδιασμένες για μια οθόνες αφής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει όπου αυτό δεν απαιτείται ότι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Ας έρθουμε τώρα στο θέμα της εγκατάστασης. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή είτε πρόκειται να κάνετε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας είτε πρόκειται να εγκαταστήσετε το Remix OS σε κάποιο USB disk.


- Aφού κατεβάσετε την εφαρμογή αποσυμπιέστε το περιεχόμενο της σε ένα φάκελο στο υπολογιστή σας και τρέξτε το Remixos-Installation-Tool. Από εκεί και μετά επιλέξτε τον δίσκο ή το USB που θέλετε να το εγκαταστήσετε, επιλέξτε Browse και βρείτε το αρχείο ISO, τέλος πατήστε εντάξει και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να ολοκληρώσει την εγκατάσταση.

-  Αυτό ήταν, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε τίποτε άλλο, απλά, πατήστε επανεκκίνηση και στην οθόνη που θα δείτε επιλέξτε με πιο λειτουργικό θέλετε να ξεκινήσετε ( Windows ή Remix OS), αφού επιλέξετε Remix OS στην επόμενη καρτέλα καθορίστε τη γλώσσα σας και στην επόμενη προσθέστε τον κωδικό του Wi-Fi σας. Είναι τόσο απλή η διαδικασία, ώστε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ακόμη και αν είστε αρχάριος.

- Το Remix OS δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε σχέση με το υπάρχων λειτουργικό σας, επομένως μπορείτε να το εγκαταστήσετε μαζί με τα Windows. Τέλος αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να το απεγκαταστήσετε μπορείτε να το κάνετε άφοβα μέσα από τα windows

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Android


Remix OS For PC : Εγκαταστήστε μαζί με τα windows και τρέξτε Desctop Android
4/ 5 stars - " Remix OS For PC : Εγκαταστήστε μαζί με τα windows και τρέξτε Desctop Android" - Το Android παρ΄όλο ότι έχει αναπτυχθεί ως λειτουργικό σύστημα για smartphon, βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από προσπάθει...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια