26 Απριλίου 2016

Remix OS For PC : Το καλύτερο Desctop Android για τα Windows

Το Android παρ΄όλο ότι έχει αναπτυχθεί ως λειτουργικό σύστημα για smartphon, βλέπουμε  τα τελευταία χρόνια μια σειρά από προσπάθειες στο να μετατραπεί σε ένα λειτουργικό σύστημα desktop. To Remix OS αυτή τη στιγμή αποτελεί μία πάρα πολύ καλή λύση ώστε να έχει κανείς στον υπολογιστή του ένα λειτουργικό Android με γραμμή εργασιών, μενού έναρξης, και ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης παραθύρων, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε πολλές εφαρμογές μαζί όπως στα Windows. H εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών γίνεται αβίαστα με το πάτημα ενός εικονιδίου ή κάνοντας κλικ στο ποντίκι σας. Περιλαμβάνει  μενού έναρξης και ειδοποιήσεων, και σας επιτρέπει να βρείτε και να ξεκινήσετε όλες τις εφαρμογές σας από μία θέση. Το Remix OS είναι πλήρως συμβατό με  το μεγαλύτερο μέρος  γνωστών συντομεύσεων του πληκτρολογίου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τις εφαρμογές σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης, ή σε μικρότερα παράθυρα ή ακόμη να και αυξομοιώσετε το μέγεθός τους. Βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop, ωστόσο δεν περιλαμβάνει το Google Mobile Services, οπότε δεν διατίθεται με Google Play Store, (παρ΄όλα αυτά μπορείτε να το εγκαταστήσετε εύκολα) , ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και εφαρμογές από τρίτες πηγές, όπως για παράδειγμα το 1 APK Mirror ή το 1mobile Market.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί την βέλτιστη λύση ώστε να έχει κανείς στον υπολογιστή του ένα λειτουργικό Android με γραμμή εργασιών, μενού έναρξης, και ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης παραθύρων. Η εγκατάσταση είναι απλή και ασφαλής. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας είτε το Remix OS είτε οτιδήποτε OS ήταν εγγενώς εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Φυσικά, εφαρμογές Android είναι γενικά σχεδιασμένες για μια οθόνες αφής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει όπου αυτό δεν απαιτείται ότι οι εφαρμοφές και τα παιχνίδια δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Ας έρθουμε τώρα στο θέμα της εγκατάστασης. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή είτε πρόκειται να κάνετε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας είτε πρόκειται να εγκαταστήσετε το Remix OS σε κάποιο USB disk.

Aφού κατεβάσετε την εφαρμογή αποσυμπιέστε το περιέχομενο της σε ένα φάκελο στο υπολογιστή σας και τρέξτε το Remixos-Installation-Tool. Από εκεί και μετά επιλέξτε τον δίσκο ή το το USB που θέλετε να το εγκαταστήσετε, επιλέξτε Browse και βρείτε το αρχείο ISO, τέλος πατήστε εντάξει και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Αυτό ήταν, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε τίποτε άλλο, απλά, πατήστε επανεκίνηση και στην οθόνη που θα δείτε επιλέξτε με πιό λειτουργικό θέλετε να ξεκινήσετε ( Windows ή Remix OS), αφού επιλέξετε Remix OS στην επόμενη καρτέλα καθορίστε τη γλώσσα σας και στην επόμενη  προσθέστε τον κωδικό του Wi-Fi σας. Είναι τόσο απλή η διαδικασία, ώστε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ακόμη και αν είστε αρχάριος.


   NAI  λειτουργεί το  Google Play

Όπως περιγράψαμε παραπάνω πρός το παρών δεν υπάρχει ενσωματωμένο το Google Mobile Services στο Remix OS, ωστόσο όταν εγκαταστήσετε το Remix OS κάντε κλικ στο ικονίδιο install Αpps που θα δείτε στην επιφάνεια εργασίας σας ακολουθήστε τις οδηγίες και εγκαταστήστε με επιτυχία το Google Play.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια