24 Μαρτίου 2016

Rainlendar : Προσθέστε ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
To Rainlendar είναι μια προσαρμόσιμη εφαρμογή ημερολογίου με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να διατηρείτε τα πιό σημαντικά σας γεγονότα πάντα ορατά στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.Υποστηρίζει γεγονότα και εργασίες που διατηρούνται σε ξεχωριστές λίστες. Αυτό σας βοηθά να οργανώσετε τις εργασίες και τις υποχρεώσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να ξεχάσετε τίποτα. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε τυποποιημένη μορφή iCalendar (RFC2445), που υποστηρίζεται από τις περισσότερες εφαρμογές ημερολογίων.Έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 διαφορετικές γλώσσες, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη μητρική σας γλώσσα. Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac OS X και Linux.

 Rainlendar : 2.13.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Linux
Rainlendar : Προσθέστε ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - " Rainlendar : Προσθέστε ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας" To Rainlendar είναι μια προσαρμόσιμη εφαρμογή ημερολογίου με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να διατηρείτε τα πιό σημαντικά σας γεγονότ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>