Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Μαρτίου 2016

Rainlendar : Προσθέστε ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
To Rainlendar είναι μια προσαρμόσιμη εφαρμογή ημερολογίου με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να διατηρείτε τα πιό σημαντικά σας γεγονότα πάντα ορατά στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.Υποστηρίζει γεγονότα και εργασίες που διατηρούνται σε ξεχωριστές λίστες. Αυτό σας βοηθά να οργανώσετε τις εργασίες και τις υποχρεώσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να ξεχάσετε τίποτα. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε τυποποιημένη μορφή iCalendar (RFC2445), που υποστηρίζεται από τις περισσότερες εφαρμογές ημερολογίων.Έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 διαφορετικές γλώσσες, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη μητρική σας γλώσσα. Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac OS X και Linux.

 Rainlendar : 2.13.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Linux


Rainlendar : Προσθέστε ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - " Rainlendar : Προσθέστε ημερολόγιο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας" To Rainlendar είναι μια προσαρμόσιμη εφαρμογή ημερολογίου με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να διατηρείτε τα πιό σημαντικά σας γεγονότ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>