31 Ιουλίου 2016

Morz Image Converter : Aπλό αλλά ισχυρό εργαλείο μετατροπής εικόνωνΑν ψάχνετε για ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο μετατροπής εικόνων το Morz Image Converter σας προσφέρει ένα ισχυρό σύστημα εξοικονόμησης στα 4 από τα πιο δημοφιλή  βασικά σχήματα, PNG, JPG, GIF and BMP. Μπορείτε να μετατρέψετε όλες τις εικόνες σε ένα φάκελο, ή απλά ένα-ένα αρχείο χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο κουμπί από το μενού. Ο χρήστης μπορεί να δει εύκολα την κατάσταση μετατροπής, την επιτυχία ή την αποτυχία, με διαφορετικά χρώματα. Αυτό θα βοηθήσει να βρει γρήγορα τις προβληματικές εικόνες και να διορθώσετε το πρόβλημα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Morz Image Converter : Aπλό αλλά ισχυρό εργαλείο μετατροπής εικόνων
4/ 5 stars - " Morz Image Converter : Aπλό αλλά ισχυρό εργαλείο μετατροπής εικόνων" Αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο μετατροπής εικόνων το Morz Image Converter σας προσφέρει ένα ισχυρό σύστημα εξοικονόμησης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>