Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Δεκεμβρίου 2016

Linux Reader for Windows : Εξερευνήστε αρχεία Linux μέσα από τα windows
Tο Linux Reader είναι ένα νέος εύκολος τρόπος για να δείτε αρχεία του linux μέσα από τα windows. Το πρόγραμμα αυτό παίζει το ρόλο της γέφυρας μεταξύ των Windows και των Ext2/Ext3 συστημάτων αρχείων του Linux, τρέχει σε περιβάλλον Windows και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε Ext2/Ext3 συστήματα αρχείων Linux και να κάνετε εξαγωγή αρχείων από εκεί. Μπορεί να διαβάσει τα εξής συστήματα αρχείων: Ext2/3/4, ReiserFS, Reiser4, HFS, HFS+,FAT, exFAT, NTFS, ReFS, UFS2. Υπάρχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα ώστε να χρησιμοποιήσετε πρόγραμμα .Πρώτα απ 'όλα, DiskInternals Linux Reader είναι εντελώς δωρεάν, δεύτερον, προβλέπει την πρόσβαση μόνο για ανάγνωση και δεν σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφές σε διαμερίσματα συστήματος αρχείων,αυτό εγγυάται ότι η παρέμβαση σας σε ένα εναλλακτική θα επηρεάσει την λειτουργικότητα του Linux εκτός εάν αυτό είναι αναγκαίο οπότε σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε από κοινού τον Windows Explorer για την εξαγωγή δεδομένων.

Linux Reader for Windows : 2.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Linux Reader for Windows : Εξερευνήστε αρχεία Linux μέσα από τα windows
4/ 5 stars - "Linux Reader for Windows : Εξερευνήστε αρχεία Linux μέσα από τα windows" Tο Linux Reader είναι ένα νέος εύκολος τρόπος για να δείτε αρχεία του linux μέσα από τα windows. Το πρόγραμμα αυτό παίζει το ρόλο τη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>