10 Ιουλίου 2016

FreePDF Creator : Δημιουργήστε έγγραφα PDF με δυνατότητα δημιουργίας κωδικού πρόσβασηςΔημιουργήστε έγγραφα PDF με το FreePDF Creator, πρόκειται για ένα ένα πλήρως δωρεάν εργαλείο δημιουργία υψηλής ποιότητας PDF για απεριόριστη χρήση χωρίς κανένα χρονικό όριο, δημιουργεί αρχεία PDF σε πάνω από 300 διαφορετικές μορφές αρχείων των Windows με δυνατότητα δημιουργίας κωδικού πρόσβασης για προστατευμένα και ασφαλή αρχεία PDF με μέθοδο κρυπτογράφησης 128-bit και με δυνατότητα να προσαρμόσετε τα αρχεία σας.  Ο τρόπος λειτουργίας του είναι  ο εξής, απλά εκτυπώστε το έγγεραφο ή την φωτογραφίας σας, επιλέξτε ως εκτυπωτή  το FreePDF Creator  καθορίστε τις παραμέτρους  και τέλος σώστε το στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
FreePDF Creator : Δημιουργήστε έγγραφα PDF με δυνατότητα δημιουργίας κωδικού πρόσβασης
4/ 5 stars - "FreePDF Creator : Δημιουργήστε έγγραφα PDF με δυνατότητα δημιουργίας κωδικού πρόσβασης" Δημιουργήστε έγγραφα PDF με το FreePDF Creator, πρόκειται για ένα ένα πλήρως δωρεάν εργαλείο δημιουργία υψηλής ποιότητας PDF για απερι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>