21 Δεκεμβρίου 2016

cdrtfe : Πρόγραμμα εγγραφής σε CD/DVD/BD για τα WindowsΤο cdrtfe είναι ένα λογισμικό CD / DVD / BD ανοικτού κώδικα για τα Windows. Μπορείτε να κάψετε δίσκους δεδομένων, CD ήχου, XCDs, (S) VCD και DVD-Video. Υποστηρίζει τη δημιουργία και την εγγραφή εικόνων ISO και Bootable δίσκων και είναι επίσης διαθέσιμο ως φορητή έκδοση για τα Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1 και 10. Ακόμη δημιουργήσετε δίσκους δεδομένων (CD, DVD, BD) με υποστήριξη πολλαπλών εγγραφών δημιουργήσετε CD ήχου (χωρίς κενά) από WAV, MP3, FLAC, OGG. 

cdrtfe : 1.5.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

          (installer)

         (Portable)
cdrtfe : Πρόγραμμα εγγραφής σε CD/DVD/BD για τα Windows
4/ 5 stars - "cdrtfe : Πρόγραμμα εγγραφής σε CD/DVD/BD για τα Windows" Το cdrtfe είναι ένα λογισμικό CD / DVD / BD ανοικτού κώδικα για τα Windows. Μπορείτε να κάψετε δίσκους δεδομένων, CD ήχου, XCDs, (S) V...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>