Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Δεκεμβρίου 2016

cdrtfe : Πρόγραμμα εγγραφής σε CD/DVD/BD για τα WindowsΤο cdrtfe είναι ένα λογισμικό CD / DVD / BD ανοικτού κώδικα για τα Windows. Μπορείτε να κάψετε δίσκους δεδομένων, CD ήχου, XCDs, (S) VCD και DVD-Video. Υποστηρίζει τη δημιουργία και την εγγραφή εικόνων ISO και Bootable δίσκων και είναι επίσης διαθέσιμο ως φορητή έκδοση για τα Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1 και 10. Ακόμη δημιουργήσετε δίσκους δεδομένων (CD, DVD, BD) με υποστήριξη πολλαπλών εγγραφών δημιουργήσετε CD ήχου (χωρίς κενά) από WAV, MP3, FLAC, OGG. 

cdrtfe : 1.5.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

          (installer)

         (Portable)


cdrtfe : Πρόγραμμα εγγραφής σε CD/DVD/BD για τα Windows
4/ 5 stars - "cdrtfe : Πρόγραμμα εγγραφής σε CD/DVD/BD για τα Windows" Το cdrtfe είναι ένα λογισμικό CD / DVD / BD ανοικτού κώδικα για τα Windows. Μπορείτε να κάψετε δίσκους δεδομένων, CD ήχου, XCDs, (S) V...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα