Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουνίου 2016

Δημιουργήστε δωρεάν ποιοτικά Buttons και σχήματαΣε προηγούμενη ανάρτηση, σας είχαμε  περιγράψει το πώς μπορείτε να φτιάξουμε δωρεάν  Buttons και να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή σας σαν εικόνα ή ως κώδικα CSS . Το σημερινό μας θέμα περιλαμβάνει δύο ακόμη παρόμοιες ιστοσελίδες μέσω των  οποίας μπορείτε να φτιάξετε με χαρακτηριστική απλότητα και ευκολία  Buttons και διάφορα σχήματα. Εκεί θα βρείτε έτοιμα πρότυπα πάνω στα οποία θα μπορέσετε να φτιάξετε τα δικά σας. Αφού ολοκληρώσετε την δημιουργία τους, επιλέξτε να το σώσετε σαν εικόνα διαλέγοντας ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα φορμά PNG, JPEG, GIF, ICO ή κάντε κλικ στο Embed για να ενσωματώσετε τον κώδικα στην ιστοσελίδα ή το Blog σας. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.

Βελτιστιοποιημένη έκδοση της προηγούμενης εφαρμογής θα βρείτε εδώ., όπου μπορείτε να φτιάξετε μικρά σχήματα όπως κύκλους αστεράκια κ.λ.π, να προσθέστε κείμενο και αφού τελειώσετε  να το σώσετε στον υπολογιστή σας ( πατήστε στην κορυφή του πίνακα  το κουμπί download).Δημιουργήστε δωρεάν ποιοτικά Buttons και σχήματα
4/ 5 stars - " Δημιουργήστε δωρεάν ποιοτικά Buttons και σχήματα" Σε προηγούμενη ανάρτηση , σας είχαμε  περιγράψει το πώς μπορείτε να φτιάξουμε δωρεάν  Buttons και να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>