06 Νοεμβρίου 2016

Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : Πρωτοκολλήστε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα σαςΔωρεάν Ελληνική εφαρμογή για προσωπική χρήση σε δημόσιες υπηρεσίες, αεροδρόμια, σχολεία πανεπιστημιακά, τεχνολογικά ιδρύματα, νοσοκομεία και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μία πολύ απλή αλλά εξαιρετικά έξυπνη και κυρίως χρηστική εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να πρωτοκολλήσουμε ηλεκτρονικά τα εισερχόμενα ή εξερχόμενα έγγραφα μας  δίνοντας στο κάθε ένα ένα απ΄αυτά ένα μοναδικό αριθμό έτσι ώστε να οργανώσουμε το γραφείο μας να μην χάνουμε πια κανένα έγγραφο. Η έκδοση 3.1 περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία τις έκδοσης 3.0 και επιπλέον :

1) Δύο ειδών πρωτοκόλληση, στην πρώτη περίπτωση δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιεί συνεχείς πρωτοκόλληση δηλαδή να μην μηδενίζει μετά το τέλος του έτους και να γίνετε πρωτοκόλληση συνεχείς (σε αυτή την περίπτωση προτείνω να δημιουργηθεί ένα έτος 0000 και να διαγράψετε τα υπόλοιπα έτη που πιθανών δεν χρειάζονται). Στη δεύτερη περίπτωση μετά το τέλος του έτους ο χρήστης δημιουργεί ένα νέο έτος χρήστης όπου θα γίνεται αυτό κάθε νέο έτος και τα πρωτόκολλα θα ταξινομούνται έτσι ανά έτος και κάθε νέα χρονιά η πρωτοκόλληση θα ξεκινά από την αρχή. Αξίζει να σημειώσω εδώ ότι εφόσον επιλέξετε την δεύτερη περίπτωση μπορείτε να πρωτοκολλήσετε έγγραφα προηγούμενων και επόμενων ετών (δημιουργώντας έτη χρήσης για τα έτη αυτά). 
2) Αναζήτηση εισερχομένου πρωτοκόλλου με βάση την ημερομηνία καταχώρησης.
3) Αναζήτηση εξερχόμενου πρωτοκόλλου με βάση την ημερομηνία.
4) Τροποποίηση υπάρχοντος πρωτοκόλλου.
5) Διόρθωση κάποιον προβλημάτων στον κώδικα που εντοπίστηκαν που δεν αφορούν όμως την ακεραιότητα τον πληροφοριών που έχετε πρωτοκολλήσει μέχρι τώρα.

 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : 3.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια