08 Μαρτίου 2017

Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : Πρωτοκολλήστε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα σαςΔωρεάν Ελληνική εφαρμογή για προσωπική χρήση σε δημόσιες υπηρεσίες, αεροδρόμια, σχολεία πανεπιστημιακά, τεχνολογικά ιδρύματα, νοσοκομεία και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μία πολύ απλή αλλά εξαιρετικά έξυπνη και κυρίως χρηστική εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να πρωτοκολλήσουμε ηλεκτρονικά τα εισερχόμενα ή εξερχόμενα έγγραφα μας  δίνοντας στο κάθε ένα ένα απ΄αυτά ένα μοναδικό αριθμό έτσι ώστε να οργανώσουμε το γραφείο μας να μην χάνουμε πια κανένα έγγραφο.

Το Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο Έκδοση 3.2 είναι η επιτυχημένη συνέχεια των προηγούμενων εκδόσεων 3.0 και 3.1. Η έκδοση 3.2 περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία των εκδόσεων 3.0 και 3.1 και επιπλέον σταθερότητα της εφαρμογής σε νεότερης γενιάς λειτουργικά συστήματα, δυνατότητα συμπίεσης της βάσης δεδομένων για την εξοικονόμηση χώρου, δυνατότητα εξαγωγής όλων τον πρωτοκόλλων σε ΤΧΤ αρχείο ανά έτος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν έχετε εγκαταστήσει ήδη την έκδοση 3.0 και 3.1 ΜΗΝ πραγματοποιήσετε εγκατάσταση της έκδοσης 3.2 γιατί αυτό δεν χρειάζεται, μέσα στο αρχείο ZIP που κατεβάσατε την εφαρμογή θα βρείτε το αρχείο Electronic_Protocol.exe αντιγράψτε το αρχείο αυτό και μόνο αυτό στο φάκελο που έχετε εγκαταστήσει ήδη την έκδοση 3.0 η 3.1 έτσι θα αναβαθμίσετε την υπάρχουσα έκδοση σας στην έκδοση 3.2 δηλαδή το νέο αρχείο θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον.

 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο : 3.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια