09 Αυγούστου 2016

Apowersoft Free Online Video Converter: Δωρεάν Online μετατροπέας για αρχεία βίντεο και ήχου
- Το Online Video Audio converter είναι ένας  δωρεάν online μετατροπέας βίντεο  και ήχου  που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία βίντεο και ήχου από τον σκληρό σας δίσκο σε άλλες συμβατές μορφές βίντεο και ήχου για το iPhone, iPad, PSP, DVD ή το VCD σας. Μπορεί να μετατρέψει βίντεο σε MP4, AVI, MOV, WMV, WEBM, ASF, MKV, MPG, 3GP, DV, SWF, FLV, VOB (μορφές βίντεο) και MP3, WAV, WMA, AAC, FLAC, OGG, RA (μορφές ήχου). 

- Aυτό γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως κατά την μετατροπή αρχείων ήχου. Λειτουργεί πολύ καλά στην μετατροπή αρχείων βίντεο/ήχου καθώς μπορεί να μετατρέψει αρχεία βίντεο/ήχου σε οποιονδήποτε τύπο μορφής βίντεο/ήχου. Είναι σίγουρο ότι είναι συμβατός με τις μορφές μέσων για τις περισσότερες φορητές συσκευες. Η διαδικασία μετατροπής βίντεο online με αυτή την υπηρεσία είναι σχετικά εύκολη. 

- Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το αρχείο βίντεο/ήχου που θέλετε να μετατρέψετε, να επιλέξετε την μορφή εξόδου και να κάνετε κλικ στο κουμπί Μετατροπή. Έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει βίντεο σε μεγάλο εύρο αναλύσεων που ποικίλλουν από 144Ρ σε 1080Ρ. Μπορεί επίσης να διατηρήσει την αρχικά ανάλυση ενώ γίνεται μετατροπή των βίντεο. Τα ειδικά μεγέθη εξόδου όπως 16:9, 4:3, 3:2, κτλ. σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα ιδανικά βίντεο για το PSP, DVD, iPhone και iPad σας. Παράλληλα με την μετατροπή βίντεο σε MP3 ή σε άλλες μορφές ήχου, μπορείτε να ρυθμίσετε επίσης τον διφυακό ρυθμό, τα κανάλια και τον ρυθμό δειγματοληψίας. 

Author's Website:Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια