04 Αυγούστου 2016

7GIF : Πρόγραμμα αναπαραγωγής κινούμενων εικόνων (Gif)
Για τα Windows θα βρούμε πολλά προγράμματα για να ανοίξουμε αρχεία εικόνας, ωστόσο για τα αρχεία animation (κινούμενα γραφικά) δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, έτσι με το 7GIF καλύπτουμε αυτό κενό. Πρόκειται για ένα απλό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αναπαράγεται κινούμενες εικόνες GIF, ωστόσο κάνει πολύ περισσότερα αφού περιλαμβάνει πολλές επιλoγές για να ελέχγετε την κίνηση του animation, όπως αναπαραγωγή, παύση, επανάληψη, καρέ-καρέ ζουμ, επιτάχυνση  γρήγορη εναλλαγή εικόνων GIF, slideshow, λειτουργία πλήρους οθόνης, τα Windows 7 (8 και 10) προηγμένες γραμμή εργασιών χαρακτηριστικά, πολυγλωσσικό περιβάλλον εργασίας, και άλλα!

7GIF :  1.1.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
7GIF : Πρόγραμμα αναπαραγωγής κινούμενων εικόνων (Gif)
4/ 5 stars - "7GIF : Πρόγραμμα αναπαραγωγής κινούμενων εικόνων (Gif)" Για τα Windows θα βρούμε πολλά προγράμματα για να ανοίξουμε αρχεία εικόνας, ωστόσο για τα αρχεία animation (κινούμενα γραφικά) δεν ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>