Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Απριλίου 2017

4 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα κρυπτογράφησης


Η κρυπτογράφηση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούμε ώστε να αποκρύψουμε σημαντικά έγγραφα ή αρχεία από τα αδιάκριτα μάτια ή ακόμη και να στείλουμε πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν από ένα τρίτο. Σας παρουσιάζουμε έξι από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για το σκοπό αυτό που  μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών.
1
Το DeepSound είναι ουσιαστικά ένα λογισμικό στεγανογραφίας, μετατροπέας ήχου που ΄΄ξέρει΄΄ να κρύβει καλά τα δεδομένα σας σε αρχεία ήχου τα οποία μπορείτε να τα προστατεύσετε επιπλέον με κρυπτογράφηση 256-bit AES. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να εξαγάγετε τα κρυμμένα σας αρχεία απευθείας από τα αρχεία ήχου. Αυτή η ιδιαιτερότητα της εφαρμογής την καθιστά πολύ ελκυστική για πολλούς λόγους, ένα από από αυτούς ίσως και ο πιο βασικός για παράδειγμα είναι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως σήμανση πνευματικών δικαιωμάτων στα μουσικά αρχεία σας, ένας άλλος θα μπορούσε να είναι η δυνατότητα να μεταφέρετε κρυφά μηνύματα σε κάποιον ή κάποιους αποδέκτες χωρίς να μπορεί να φανταστεί κανείς ότι μέσα σ΄αυτά αρχεία βρίσκονται πολύτιμες πληροφορίες και μυστικά.

2
Η κρυπτογράφηση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούμε ώστε να αποκρύψουμε σημαντικά έγγραφα ή αρχεία από τα αδιάκριτα μάτια ή ακόμη και να στείλουμε πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν από ένα τρίτο. Γι΄αυτό το λόγο θα χρειαστούμε ένα πρόγραμμα, το OpenPuff που διατίθεται δωρεάν. Με την βοήθεια του μπορούμε να κρύψουμε οποιοδήποτε μήνυμα ή αρχείο σε οποιαδήποτε εικόνα στο σκληρό μας δίσκο.Ωστόσο, αν και η κοινή αποστολή του προγράμματος είναι να κρύψει μηνύματα σε εικόνες, το πρόγραμμα σας επιτρέπει ακόμη να τα κρύψετε αρχεία zip rar κ.λπ μέσα σε αρχεία βίντεο ή ακόμη και αρχεία ήχου, υποστηρίζει αρχεία εικόνας (BMP, JPG, PCX, PNG, TGA), αρχεία ήχου (AIFF, MP3, NEXT/SUN, WAV), ααρχεία βίντεο (3GP, MP4, MPG, VOB), ρχεία Flash-Adobe (FLV, SWF, PDF). Ίσως σας φανεί λίγο παράξενο ως πρός τον τρόπο χρήσης του αλλά είναι ένα άκρως αποτελεσματικό εργαλείο για την προστασία αλλά και απόκρυψη ή αποστολή σημαντικών πληροφοριών. Στην αρχή μπορεί να νιώσετε μία δυσκολία στη χρήση πολύ γρήγορα όμως θα το συνηθίσετε.
3
Δωρεάν, απλή γρήγορη και ισχυρή εφαρμογή, ο καλύτερος και ο πιό απλός τρόπος που υπάρχει για να κωδικοποιήσετε και να αποκωδικοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο αρχείου και να κρύψετε ευαίσθητα δεδομένα που θέλετε να κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι ο καλύτερος ίσως τρόπος για να κωδικοποιήσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε οποιοδήποτε τύπο αρχείου, αλλά θα έλεγα μάλλον μακράν και ο ευκολότερος. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για κρύψετε όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας ή σημαντικά έγγραφα ή να τα κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επιλέξτε απλά το αρχείο που θέλετε να κωδικοποιήσετε βάλτε ένα ισχυρό κωδικό και μέσα σε ελάχιστο χρόνο (ανάλογα βέβαια με το μέγεθος του αρχείου) το αρχείο σας θα κωδικοποιηθεί έτσι ώστε κανείς άλλος εκτός από εσας ή οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο χρήστη από εσάς να μην μπορεί να το ανοίξει.
4
Εχουμε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα κρυπτογράφησης - αποκρυπτογράφησης αρχείων. Σήμερα επιλέξαμε να παρουσιάσουμε άλλο ένα που όμως έχει την ιδιαιτερότητα της απλότητας αφου δεν χρειάζεται κατά την κατά την χρήση του κάποιες δύσκολες και δυσνόητες ρυθμίσεις. Το VSEncryptor είναι απλό πρόγραμμα κρυπτογράφησης με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να κρυπτογραφήσετε οποιοδήποτε αρχείο ή κείμενο. Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στο κρυπτογραφημένο αρχείο (ή κείμενο), θα πρέπει φυσικά να έχει πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης που θα προσθέσετε κατά τη διαδικασία της κρυπτογράφησης


4 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα κρυπτογράφησης
4/ 5 stars - "4 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα κρυπτογράφησης" Η κρυπτογράφηση είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούμε ώστε να αποκρύψουμε σημαντικά έγγραφα ή αρχεία από τα αδιάκριτα μάτια ή ακόμη κα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>