Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Ιουνίου 2017

Windows 10 Firewall Control : Ελέγξτε την δραστηριότητα των εφαρμογών του υπολογιστή σας στο διαδίκτυοΤο Windows 10 Firewall Control είναι μία απλή, αλλά πλήρης λύση για να ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο την δραστηριότητα των εφαρμογών του υπολογιστή σας. Εμποδίζει την ανεπιθύμητη δραστηριότητα  εφαρμογών που τρέχουν τοπικά ή εξ αποστάσεως. Παρέχει λεπτομερή καταγραφή και κοινοποίηση κάθε δραστηριότητας της εφαρμογής με το διαδίκτυο.

Επιτρέπει τη χρήση και τη δημιουργία δικαιωμάτων στις εφαρμογές για τον έλεγχο της δραστηριότητας τους. Περιλαμβάνει ένα πλούσιο σύνολο προκαθορισμένων, έτοιμων προς χρήση δικαιωμάτων για τις εφαρμογές σας που εφαρμόζονται μόνο με ένα μόνο κλικ, δυνατότητα για τη δημιουργία εικονικών ομάδα υπολογιστών (υπο δίκτυα) με ευέλικτα δικαιώματα, και τη δυνατότητα ελέγξετε για ενημερώσεις.

Τώρα, εάν κατά λάθος κολλήσατε κάποιο ιό που δεν μπορεί να ανιχνευθεί από το antivirus που έχετε το Windows 10 Firewall Control είναι σχεδόν ο μόνος τρόπος για να εντοπίσει και να σταματήσει τη δραστηριότητά του αφού ακόμη και αν υπάρχει κάποια εισβολή το Firewall θα την ανιχνεύσει.

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Windows 10 Firewall Control : Ελέγξτε την δραστηριότητα των εφαρμογών του υπολογιστή σας στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "Windows 10 Firewall Control : Ελέγξτε την δραστηριότητα των εφαρμογών του υπολογιστή σας στο διαδίκτυο" Το Windows 10 Firewall Control είναι μία απλή, αλλά πλήρης λύση για να ελέγχετε σε πραγματικό χρόνο την δραστηριότητα των εφαρμογών το...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>