Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Ιουνίου 2017

Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σαςΕίτε είστε φωτογράφος, συγγραφέας, blogger ή απλά σας αρέσει να ασχολείστε με φωτογραφίες και θέλετε να μοιραστείτε τις εικόνες σε σας στο Facebook, Instagram, Twitter και άλλους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, ίσως θα θέλατε να τις σφραγίσετε με το όνομά σας, προσθέτοντας το λογότυπο σας (υδατογράφημα). Το Picture Stamper είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό, αλλά με ένα διαισθητικό και εύκολο τρόπο. Μπορείτε να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε και να τις σφραγίσετε ταυτόχρονα. Το λογότυπό σας μπορεί να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση, ώστε να μην χρειάζεται να το επανασχεδιάσετε πάλι από την αρχή κάθε φορά που τρέχετε το πρόγραμμα. Υποστηρίζει τους περισσότερους τύπους αρχείων εικόνας όπως bmp, dib, jpeg, jpg, png, webp, και πολλούς άλλους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Picture Stamper : Προσθέστε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες σας" Είτε είστε φωτογράφος, συγγραφέας, blogger ή απλά σας αρέσει να ασχολείστε με φωτογραφίες και θέλετε να μοιραστείτε τις εικόνες σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>