29 Ιανουαρίου 2017

Πώς να κάνετε Live Streaming στο Youtube
Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε περιγράψει την λειτουργία του Open Broadcaster Software και πώς μέσα απ΄αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε ζωντανή μετάδοση ωστόσο επικαιροποιήσαμε το άρθρο μας με τα νεώτερα δεδομένα και μέσα από λίγα  πολύ απλά βήματα θα δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε ζωντανή μετάδοση μέσα από το Youtube. Να υποθέσω ότι έχετε ήδη δημιουργήσει κάποιο λογαριασμό, ωστόσο επειδή απλά αυτό δεν φτάνει, μπείτε στο λογαριασμό σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε και να ρυθμίσετε το κανάλι σας.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Επιλέξτε από το μενού ζωντανή ροή και πατήστε Έναρξη.
2
Κάντε επαλήθευση του λογαριασμού σας.
3
Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους.
4
Μόλις ενεργοποιήσατε το κανάλι σας, ωστόσο για να μπορέσετε να κάνετε ζωντανή μετάδοση θα πρέπει να τροποποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις .

5
Κατεβάστε (κλικ εδώ) και αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, τρέξτε το Open Broadcaster Software και επιλέξτε το πεδίο ρυθμίσεις. Κάντε κλικ στο κουμπί μετάδοση και επιλέξτε στο πεδίο τύπος μετάδοσης: Προσαρμοσμένος Διακομιστής μετάδοσης πληκτρολογήστε τη διεύθυνση url διακομιστή που βλέπετε στην παραπάνω καρτέλα στο youtube, και μετά κάντε κλικ στο πεδίο όνομα/κλειδί ροής και στο κουμπί εμφάνιση, αντιγράψτε το κλειδί σας και μετά κάντε επικόλληση στο πεδίο κλειδί μετάδοσης στο Open Broadcaster, τέλος πατήστε Εφαρμογή και OK ώστε να σώσετε τις ρυθμίσεις σας.
6
Ανοίξτε την κεντρική καρτέλα του Open Broadcaster, και στο πεδίο Σκηνές κάντε δεξί κλικ και πληκτρολογήστε μία νέα ονομασία ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε, η αφήστε για αρχή ως έχει.
7
Τώρα, στην επιλογή Πηγές κάντε κλικ στο γραναζάκι και στο αναπτυσσόμενο μενού που θα δείτε επιλέξτε το είδος της μετάδοσης. Για παράδειγμα στις δοκιμές μας επιλέξαμε Σύλληψη οθόνης, έτσι ώστε να κάνουμε Live Streaming της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή μας. Από εκεί και μετά πατήστε απλά το κουμπί  Έναρξη Μετάδοσης   και η πρώτη σας μετάδοση είναι πλέον γεγονός .


Πώς να κάνετε Live Streaming στο Youtube
4/ 5 stars - "Πώς να κάνετε Live Streaming στο Youtube" Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε περιγράψει την λειτουργία του Open Broadcaster Software και πώς μέσα απ΄αυτό θα μπορέσουμε να ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια