//Add More external stylesheets Πώς να κάνετε Live Streaming στο Youtube



Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς να κάνετε Live Streaming στο Youtube

read

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε περιγράψει την λειτουργία του Live Streaming στο Youtube και πώς μέσα απ΄αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε ζωντανή μετάδοση ωστόσο επειδή τα δεδομένα αλλάζουν, επικαιροποιούμε το άρθρο μας.


Ενεργοποίηση live streaming στο YouTube


1. Επιλέξτε από το μενού ζωντανή ροή και πατήστε Έναρξη.

2. Κάντε επαλήθευση του λογαριασμού σας.

3. Διαβάστε και αποδεχθείτε τους όρους.

4Μόλις ενεργοποιήσατε το κανάλι σας, ωστόσο για να μπορέσετε να κάνετε ζωντανή μετάδοση θα πρέπει να τροποποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις. Για να βρείτε το κλειδί θα πρέπει από το προφίλ του λογαριασμού να επιλέξετε τον πίνακα εργαλείων και μετά να κάνετε κλικ στο πεδίο κωδικός-κλειδί streaming (αφού μπείτε στο λογαριασμό σας πληκτρολογήστε) https://www.youtube.com/live_dashboard και στην επιλογή ρύθμιση κωδικοποιητή πατήστε στο κουμπί εμφάνιση και αντιγράψτε τον, (εναλλακτικά πατήστε μετάδοση ροής κλασικής προβολής) και μετά κάντε κλικ στο κουμπί μεταδώστε ροή τώρα -κλασική προβολή και στην επόμενη καρτέλα αντιγράψτε τον κωδικό ροής που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας

5. Από εκεί και μετά τρέξτε την εφαρμογή, επιλέξτε ρυθμίσεις και επιλέξτε υπηρεσία μετάδοσης το Youtube, τέλος πατήστε εφαρμογή και OK για να σώσετε τις ρυθμίσεις σας.

6. Τώρα, από το κεντρικό μενού του προγράμματος πατήστε + για να προσθέσετε σκηνή, πληκτρολογήστε ένα οποιοδήποτε όνομα και πατήστε OK.

7. Πατήστε τώρα + από πεδίο πηγές και επιλέξτε τι θέλετε να μεταδώσετε.

8. Τέλος πατήστε έναρξη μετάδοσης για να ξεκινήσει  Live Streaming. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα αρχίσετε πλέον να βλέπετε το περιεχόμενο που έχετε επιλέξει μέσα από τον πίνακα ελέγχου στο YouTube.

Η παραπάνω εφαρμογή αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση για όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά αφού οι δυνατότητες πους προσφέρει είναι πολλές. Ωστόσο, αν ο πήχης των ενδιαφερόντων σας είναι χαμηλός, ή  απλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε την webcam του υπολογιστή σας χωρίς τη χρήση κάποιου τρίτου λογισμικού,  μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τον λογαριασμό σας στο Youtube επιλέγοντας, ζωντανή ροή   ρυθμίζοντας την εκπομπή σας  μέσα από δύο πολύ απλά βήματα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!