Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Ιουλίου 2017

Kaspersky Cleaner : Δωρεάν εφαρμογή ασφαλείας για εύρεση και διαγραφή κακόβουλου λογισμικού
- ΤοKaspersky Cleaner  είναι μία νέα δωρεάν εφαρμογή ασφαλείας που αναλύει την κατάσταση του μητρώου και της μνήμης, του υπολογιστή σας με σκοπό την εύρεση και διαγραφή κακόβουλου λογισμικού (συνιστάται να μην τρέχετε εφαρμογές έως ότου τελειώσει τη σάρωση). Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση, εμφανίζει ένα λεπτομερή κατάλογο σχετικά με το συνολικό αριθμό των μολυσμένων αντικειμένων που έχουν καθαριστεί ή που πρέπει να διαγραφούν μετά την επανεκκίνηση. Επίσης, μεταξύ των αποτελεσμάτων, οι χρήστες μπορούν να επανεξετάσουν τα στοιχεία που δεν μπορούσαν να απολυμανθούν αυτόματα και που απαιτούν επαγγελματική γνώση για να αφαιρεθούν επιτυχώς.

- Παρά το μινιμαλιστικό interface του,  μπορεί να εντοπίσει και να απολυμάνει διάφορους τύπους malware απειλών. Μπορεί φανεί χρήσιμο για  όσους υποψιάζονται ότι υπολογιστής τους έχει μολυνθεί, ωστόσο είναι πάντα καλύτερο να έχετε εγκαταστημένο ένα πλήρως ολοκληρωμένο προϊόν ασφαλείας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Kaspersky Cleaner : Δωρεάν εφαρμογή ασφαλείας για εύρεση και διαγραφή κακόβουλου λογισμικού
4/ 5 stars - "Kaspersky Cleaner : Δωρεάν εφαρμογή ασφαλείας για εύρεση και διαγραφή κακόβουλου λογισμικού " - ΤοKaspersky Cleaner  είναι μία νέα δωρεάν εφαρμογή ασφαλείας που αναλύει την κατάσταση του μητρώου και της μνήμης, του υπολογιστή σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>