21 Νοεμβρίου 2016

Jukedeck : Δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά μουσικά κομμάτια χωρίς να είστε απαραίτητα μουσικόςTo Jukedeck είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά κομμάτια για χρήση σε βίντεο, παιχνίδια ή για οτιδήποτε άλλο λόγο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μουσικό κομμάτι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και το κυριότερο, δεν χρειάζεται να είστε μουσικός για να το κάνετε. Το Jukedeck βασίζεται στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για  μουσική σύνθεση. Μπορεί να συνθέσει πρωτότυπα κομμάτια σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, με το πάτημα απλά ενός κουμπιού. Για να δουλέψετε με το πρόγραμμα απλά δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, επιλέξτε το είδος μουσικής που επιθυμείτε, καθορίστε το χρόνο του μουσικού κομματιού που θέλετε να δημιουργήσετε και τέλος πατήστε στο κουμπί  CREATE TRACK. Σημειώστε ότι κάθε κομμάτι που δημιουργείτε χρησιμοποιώντας  το Jukedeck είναι πραγματικά μοναδικό.

Author's Website:
Jukedeck : Δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά μουσικά κομμάτια χωρίς να είστε απαραίτητα μουσικός
4/ 5 stars - "Jukedeck : Δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά μουσικά κομμάτια χωρίς να είστε απαραίτητα μουσικός" To Jukedeck είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά κομμάτια για χρήση σε βίντεο, ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>