Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιουνίου 2017

Free Disk Partition Wiper : Σκουπίστε και διαγράψτε τα ευαίσθητα δεδομένα σχολαστικά από τον σκληρό σας δίσκοΑν θέλετε να καθαρίσετε τα δεδομένα σας από το σκληρό δίσκο σας, η μορφοποίηση (Format) ή διαγραφή του δεν είναι αρκετή ώστε να αποτρέψει κάποιον άλλο που χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό μπορεί να ανακτήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες ή έγγραφα. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι μια επαγγελματική εφαρμογή για την πλήρη και μόνιμη διαγραφή των δεδομένων σας στο σκληρό σας δίσκο. Το Free Disk Partition Wiper είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να σκουπίσετε το σκληρό δίσκο. Με την χρήση ισχυρών αλγόριθμων σας εγγυάται την πλήρη διαγραφή όλων των δεδομένων σας με τέτοιο τρόπο που κανείς πια δεν μπορεί να επαναφέρει. Η διαδικασία διαγραφής συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τη διαγραφή ευαίσθητων δεδομένων χρηστών. Δεν απαιτείται εγκατάσταση.

Free Disk Partition Wiper : 3.4.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Disk Partition Wiper : Σκουπίστε και διαγράψτε τα ευαίσθητα δεδομένα σχολαστικά από τον σκληρό σας δίσκο
4/ 5 stars - "Free Disk Partition Wiper : Σκουπίστε και διαγράψτε τα ευαίσθητα δεδομένα σχολαστικά από τον σκληρό σας δίσκο" Αν θέλετε να καθαρίσετε τα δεδομένα σας από το σκληρό δίσκο σας, η μορφοποίηση (Format) ή διαγραφή του δεν είναι αρκετή ώστε να αποτρέ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>