Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιουνίου 2016

Desk Drive : Δημιουργήστε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας για συσκευές USB, CD / DVDΌταν συνδέετε ένα USB στικ έναν εξωτερικό USB σκληρό δίσκο, ή κάποιο CD / DVD για να το δείτε θα πρέπει να ανοίξετε το εικονίδιο ο υπολογιστής μου και να το τρέξετε μέσα από το παράθυρο του windows explorer. Με το πρόγραμμα αυτό δεν χρειάζεται καμία ενέργεια αφού με το που θα τοποθετήσετε το στικάκι σας σε οποιαδήποτε USB θύρα του υπολογιστή σας, η οταν βάλτε κάποιο CD/DVD στην μονάδα CD-DVR ROM στον υπολογιστή σας, αμέσως θα εμφανιστεί το εικονίδιο συντόμευσης της συσκευής στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, αποσυνδέοντας τώρα το στικάκι σας ή βγάζοντας το CD ή DVD από τον υπολογιστή σας η συντόμευση θα διαγραφεί χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Desk Drive : Δημιουργήστε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας για συσκευές USB, CD / DVD
4/ 5 stars - "Desk Drive : Δημιουργήστε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας για συσκευές USB, CD / DVD" Όταν συνδέετε ένα USB στικ έναν εξωτερικό USB σκληρό δίσκο, ή κάποιο CD / DVD για να το δείτε θα πρέπει να ανοίξετε το εικονίδιο ο υπολ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>