Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Φεβρουαρίου 2016

Virtual CloneDrive : Δημιουργήστε εικονικούς δίσκουςΤο Virtual CloneDrive λειτουργεί και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως μια ένα φυσικό μέσο CD / DVD. Τα αρχεία εικόνας που δημιουργούνται με το CloneDVD ή CloneCD μπορούν να τοποθετηθούν σε μια εικονική μονάδα δίσκου από τον σκληρό σας δίσκο ή από μια μονάδα δίσκου δικτύου και χρησιμοποιείται κατά τον ίδιο τρόπο με την προσθήκη τους σε ένα κανονικό CD / DVD.Μπορεί να διαβάσει πολλά διαφορετικά Formats όπως ISO, BIN, CCD και πολλά άλλα.

Virtual CloneDrive : 5.5.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Virtual CloneDrive : Δημιουργήστε εικονικούς δίσκους
4/ 5 stars - " Virtual CloneDrive : Δημιουργήστε εικονικούς δίσκους" Το Virtual CloneDrive λειτουργεί και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως μια ένα φυσικό μέσο CD / DVD. Τα αρχεία εικόνας που δημιουργούνται με ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>