Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Σεπτεμβρίου 2017

SterJo Task Manager : Ο νέος τρόπος διαχείρισης των εφαρμογών σας
To SterJo Task Manager είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τη διαχειριστική διαδικασία η οποία σας επιτρέπει να έχετε λεπτομερή ενημέρωση για ότι τρέχει στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε πέντε ενότητες που καλύπτουν τα κύρια μέρη του κάθε συστήματος.Tasks, παρουσιάζει όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται και δεν ανταποκρίνονται.Processes, σας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με κάθε διαδικασία και επίσης, θα μπορούσε να δείξει την επιβράδυνση της CPU με μια επιλογή και να τερματίσετε τη διαδικασία ώστε να ανακτήσετε την αρχική ταχύτητα του υπολογιστή σας.

Επίσης, αν η εκκίνηση του συστήματός σας είναι σημαντικά πιο αργή, πιθανώς πολλές εφαρμογές ξεκινάνε μαζί κατά την ακολουθία της εκκίνησης κάτι που μπορείτε να διορθώσετε μέσα από την επόμενη επιλογή.Registry, μπορείτε να φροντίσετε ώστε να απενεργοποιήσετε εφαρμογές που δεν είναι απαραίτητες κατά την εκκίνηση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε το χρόνο εκκίνησης των Windows, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην απενεργοποιήσετε ορισμένα κρίσιμα προγράμματα που χρησιμοποιείτε, δείχνει τις υπηρεσίες των Windows και προαιρετικά εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης με την ικανότητα να τα σταματήσετε ή να τα διαγράψετε, και τέλος Connections, εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις διεργασίες που στοχεύουν το διαδίκτυο, να δείτε με κάθε λεπτομέρεια τις συνδέσεις σας και αν χρειαστεί να τις απενεργοποιήσετε.

SterJo Task Manager :  2.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SterJo Task Manager : Ο νέος τρόπος διαχείρισης των εφαρμογών σας
4/ 5 stars - "SterJo Task Manager : Ο νέος τρόπος διαχείρισης των εφαρμογών σας" To SterJo Task Manager είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τη διαχειριστική διαδικασία η οποία σας επιτρέπει να έχετε λεπτομερή ενημέρωση...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα