Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Σεπτεμβρίου 2016

Glary Tracks Eraser : Καθαρίστε το ιστορικό του υπολογιστή σας και τα ίχνη της διαδρομής σας στο ίντερνετ
Το Glary Tracks Eraser είναι μία μικρή, απλή εφαρμογή, φιλική προς το χρήστη που περιλαμβάνει ένα προηγμένο σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών και μας παρέχει τη δυνατότητα να καθαρίσουμε το ιστορικό και γενικά τη διαδρομή μας στο ίντερνετ. Εργάζεται με πολλούς browsers και χρησιμοποιεί ταχεία σάρωση, καθαρισμού δίσκων ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει πολύ γρήγορα όλα τα άχρηστα αρχεία στο δίσκο σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να καταργήσετε εντελώς άχρηστα αρχεία από το σκληρό σας δίσκο, χωρίς τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος τα ανακτήσει. 

Glary Tracks Eraser 5.0.1.74

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Glary Tracks Eraser : Καθαρίστε το ιστορικό του υπολογιστή σας και τα ίχνη της διαδρομής σας στο ίντερνετ
4/ 5 stars - " Glary Tracks Eraser : Καθαρίστε το ιστορικό του υπολογιστή σας και τα ίχνη της διαδρομής σας στο ίντερνετ" Το Glary Tracks Eraser είναι μία μικρή, απλή εφαρμογή, φιλική προς το χρήστη που περιλαμβάνει ένα προηγμένο σύνολο τεχνικών χαρακτηρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>