Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιουνίου 2016

File Splitter and Joiner : Χωρίστε μεγάλα αρχεία σε πολλά κομμάτια και αναδημιουργήστε τα- Πολλές φορές συμβαίνει να θέλουμε να αποθηκεύσουμε ή να ανεβάσουμε στο διαδίκτυο πολύ μεγάλα αρχεία, ωστόσο αυτός ο τρόπος ίσως να μην είναι και ο καλύτερος. Με το Joiner και Splitter αντίθετα μπορούμε να χωρίσουμε ένα αρχείο σε πολλά κομμάτια, και στη συνέχεια να ενώσουμε τα αρχεία ώστε να αναδημιουργήσουμε το αρχικό αρχείο. Ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι απλούστατος. Αφού την εγκαταστήσετε, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο που θέλετε να διαχωρίσετε και πατήστε στην επιλογή file Splitter Joiner, επιλέξτε το μέγεθος των κοματιών και πατήστε Split για να ξεκινήσει η διαδικασία. Τώρα για να ενωποιήσετε το κομμάτια δεν μένει παρά να ακολουθήσετε την αντίθετη διαδικασία. Δηλαδή, επιλέξτε τα κομάτια και πατήστε στην επιλογή file Splitter Joiner, από εκεί και μετά πατήστε  Join για να ξεκινήσει η διαδικασία της επανασύνθεσης.
Split
Join

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


File Splitter and Joiner : Χωρίστε μεγάλα αρχεία σε πολλά κομμάτια και αναδημιουργήστε τα
4/ 5 stars - " File Splitter and Joiner : Χωρίστε μεγάλα αρχεία σε πολλά κομμάτια και αναδημιουργήστε τα" - Πολλές φορές συμβαίνει να θέλουμε να αποθηκεύσουμε ή να ανεβάσουμε στο διαδίκτυο πολύ μεγάλα αρχεία, ωστόσο αυτός ο τρόπος ίσως να ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>