Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Μαρτίου 2016

Farmakeia : Η πλέον αξιόπιστη και επιτυχημένη εφαρμογή ΥγείαςΠόσες φορές έχουμε χρειαστεί ένα εφημερεύον φαρμακείο και δεν ξέρουμε πού να πάμε;Γλιτώστε χρόνο κόπο αφού υπάρχει τώρα μια εφαρμογή που φροντίζει για εσάς. Η εφαρμογή Farmakeia σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε και εφημερεύοντα Νοσοκομεία. Δείτε όλες τις κλινικές που εφημερεύουν και σε ποια νοσοκομεία με τα πλήρη στοιχεία τους. Η εφαρμογή Farmakeia σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε και Ιατρούς.

Βρείτε με ένα κλίκ ή μέσω της αναλυτικής αναζήτησης τον Ιατρό που σας ενδιαφέρει.Βρείτε εύκολα και γρήγορα το πιο κοντινό σας ανοιχτό φαρμακείο.Εμφάνιση ταξινόμηση με βάση την κοντινότερη απόσταση των εφημερευόντων Φαρμακείων, κάνοντας χρήση του GPS.Εμφάνιση των Ομοιοπαθητικών εφημερευόντων Φαρμακείων. Ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα για τις τρέχουσες προσφορές στα μη διατιμημένα φαρμακευτικά προϊόντα που υπάρχουν στα φαρμακεία.

Σύνδεση με τις εφαρμογές πλοήγησης Google Maps, CitisNAV, NAVIGON,TomTom & Sygic. Δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης προς το Φαρμακείο μέσα από την εφαρμογή. Η εφαρμογή διαθέτει RSS ώστε να σας κρατάει ενήμερους στα θέματα που αφορούν το χώρο του φαρμακείου και την υγεία.


Farmakeia : Η πλέον αξιόπιστη και επιτυχημένη εφαρμογή Υγείας
4/ 5 stars - "Farmakeia : Η πλέον αξιόπιστη και επιτυχημένη εφαρμογή Υγείας " Πόσες φορές έχουμε χρειαστεί ένα εφημερεύον φαρμακείο και δεν ξέρουμε πού να πάμε;Γλιτώστε χρόνο κόπο αφού υπάρχει τώρα μια εφαρμογή...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>