Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Ιανουαρίου 2016

DivFix ++ : Επισκευάστε χαλασμένα αρχεία βίντεο
Μερικές φορές  ορισμένα βίντεο ή ταινίες που θέλουμε να παρακολουθήσουμε στον υπολογιστή μας έχουν υποστεί κάποια φθορά και δεν παίζουν. Ωστόσο με το DivFix ++ μπορείτε πλέον να τα διορθώσετε εάν είναι σε μορφή AVI. Πρόκειται για ένα πραγματικά εύχρηστο, δωρεάν πρόγραμμα βίντεο επισκευής αρχείων AVI και είναι σχεδιασμένο για να επισκευάζει αρχεία βίντεο την στιγμή που τα κατεβάζουμε από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο όπως ed2k (eMule), torrent, gnutella, ftp. web ή οποιαδήποτε άλλη πηγή . Επί του παρόντος μπορεί να επισκευάσει AVI και DivX αρχείων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,DivFix ++ : Επισκευάστε χαλασμένα αρχεία βίντεο
4/ 5 stars - " DivFix ++ : Επισκευάστε χαλασμένα αρχεία βίντεο" Μερικές φορές  ορισμένα βίντεο ή ταινίες που θέλουμε να παρακολουθήσουμε στον υπολογιστή μας έχουν υποστεί κάποια φθορά και δεν παίζ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>