12 Σεπτεμβρίου 2017

Cyotek WebCopy : Κατεβάστε οποιδήποτε ιστοσελίδα στο σκληρό δίσκο σας
Το Cyotek WebCopy είναι ένα δωρεάν εργαλείο για την πλήρη αντιγραφή ή  μέρους οποισδήποτε ιστοσελίδας τοπικά στο σκληρό δίσκο σας ώστε να έχετε τη δυνατότητα πλήρους πρόσβασης σ΄αυτήν χωρίς να είστε αναγκασμένοι να είστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο ίντερνετ. Η εφαρμογή παρ΄ότι απλή περιλαμβάνει αρκετές επί μέρους ρυθμίσεις ώστε να ικανοποιεί και τον πιό απαιτητικό χρήστη. Σύνδεσμοι σε πόρους όπως stylesheets, εικόνες, και άλλες σελίδες στην ιστοσελίδα θα αντιστοιχιστούν εκ νέου ώστε να ταιριάζουν με την τοπική διαδρομή. Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη διαμόρφωση μπορείτε να καθορίσετε ποια μέρη του δικτυακού τόπου θα αντιγραφούν και πώς.

Cyotek WebCopy  : 1.1.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Cyotek WebCopy : Κατεβάστε οποιδήποτε ιστοσελίδα στο σκληρό δίσκο σας
4/ 5 stars - " Cyotek WebCopy : Κατεβάστε οποιδήποτε ιστοσελίδα στο σκληρό δίσκο σας" Το Cyotek WebCopy είναι ένα δωρεάν εργαλείο για την πλήρη αντιγραφή ή  μέρους οποισδήποτε ιστοσελίδας τοπικά στο σκληρό δίσκο σας ώσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>