47 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο για τα Windows



Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

47 επιλεγμένα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο για τα Windows

read

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 47 καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο που έχουν με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, κάποια εξ αυτών με ελάχιστη κατανάλωση των πόρων, αλλά παράλληλα πολύ καλή απόδοση. Πρόκειται ίσως για την πληρέστερη συλλογή από δωρεάν Players που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο με εφαρμογές ικανές να καλύψουν κάθε μας ανάγκη.

1




Ο AIMP Player θεωρείται από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, μικρό μέγεθος ελάχιστη χρήση των πόρων του συστήματος και πολύ καλή απόδοση.  Ίσως ο καλύτερος audio player κατά την γνώμη μου με πολλά δυνατά σημεία ένα εκ των οποίων η μεγάλη ευκολία δημιουργίας Playlists για τη μουσική μας, επιπλέον, δωρεάν εργαλεία που συμπληρώνουν τον AIMP player, ώστε να ακούστε και να γράψτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς σε OGG/ WAV / MP3 formats, να αναζητήστε και κατεβάστε album covers από το Internet κάντε Rip τα αγαπημένα σας cd, αλλά χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα και σαν Audio Recorder.

2



Εναλλακτικός ελαφρύς Player, υποστηρίζει OGG, MP3, MP2, MP1, WMA, WAV, CDA, MO3, S3M, MTM MOD, UMX audio formats, και PLS, M3U, ASX, WAX playlists. Το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση και καταναλώνει πολύ λίγους πόρους. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του Player κατεβάζοντας όποιο από τα δεκάδες έτοιμα skinς σας αρέσει.

3




Αν ψάχνετε να βρείτε ένα απλό player που να καταναλώνει ελάχιστους πόρους και να μπορεί να παίξει τα πιο διαδεδομένα φορμά ήχου νομίζω ότι το Boom είναι η πιο κατάλληλη λύση. Από προεπιλογή είναι καθορισμένο για ψάξει για μουσικά αρχεία στον φάκελο των windows η Μουσική μου΄΄ μπορείτε όμως να ρυθμίσετε να ακούσετε τη μουσική σας από οποιαδήποτε άλλους φακέλους στον υπολογιστή σας.  Υποστηρίζει ποικιλία από δημοφιλή φορμά ήχου , όπως οι εξής: MP3 , Ogg Vorbis , FLAC , Musepack ( MPC ), WavPack , WAV, AIFF , mp4/m4a, WMA και φυσικά όπως καταλάβετε δεν χρειάζεται εγκατάσταση. 

4



Ένας ξεχωριστός media player με τα πιο δημοφιλή video και audio codecs built-in. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κωδικοποιητές ξεχωριστά! Υποστηρίζει όλων των ειδών τις δυνατότητες για πολύ προχωρημένους χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν βίντεο κλιπ στην καλύτερη ποιότητα. Υποστηρίζει flv,mp4, mov, mpg, ts, avi, divx, asx, wmv, m4v, dat, ifo, vob, 3gp/3gp2, rm/rmvb, mkv, ogm ως βίντεο φορμάτ αλλά μπορεί να παίξει και οποιοδήποτε άλλο βίντεο χρησιμοποιώντας εξωτερικούς codecs.



5



Σύγχρονος Player και οργανωτής ταξινόμησης μουσικών αρχείων. Είναι εμπνευσμένο από το Amarok, (από τους καλύτερους Players για Linux) με έμφαση στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να αναζητήσετε και να παίξετε μουσικά αρχεία από την μουσική σας αρχειοθήκη να ακούσετε ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου να δημιουργήσετε έξυπνες και δυναμικές playlists να δείτε τους στίχους των τραγουδιών που ακούτε και τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών, να μετατρέψετε μουσική σε MP3, Ogg Vorbis, Ogg Speex, FLAC ή AAC αρχεία και ένα πλήθος ακόμη λειτουργιών. 

6



Το Light Alloy είναι ένα απλό πρόγραμμα για την προβολή ή την ακρόαση αρχείων πολυμέσων. Ο player είναι πολύ λειτουργικός και πρακτικός Αλλά αν θέλετε κάτι νέο μπορείτε να βρείτε έναν τεράστιο αριθμό skins στο διαδίκτυο. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Light Alloy είναι η υψηλής ποιότητας και άνετη προβολή βίντεο. Πιο αναλυτικά, στη συνέχεια θα βρείτε στο μενού της εφαρμογής προβολή αρχείων βίντεο μέσω διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένου υλικού από ιστότοπους φιλοξενίας βίντεο, και αναπαραγωγή πολλών φορμά χωρίς παγώματα και παραμορφώσεις εικόνας.  

7



Υψηλής πιστότητας player για να ακούτε μουσική. Υποστηρίζει απευθείας φόρτωση από τα αρχεία Zip και διαθέτει μία τεράστια συλλογή από skins ώστε να αλλάξετε την εμφάνιση του. Διαθέτει δυνατή υποστήριξη λιστών αναπαραγωγής, Equalizer με προεπιλογές, αυτόματη αναπαραγωγή και πολλές άλλες ευκολίες που θα πρέπει να έχει ένας σύγχρονος Player. Για να αλλάξετε την εμφάνισή του επιλέξτε οποιοδήποτε από τα εκατοντάδες έτοιμα skins που διαθέτει. 

8



Το 5KPlayer είναι ένας νέος Player που σας παρέχει έναν νέο ξεχωριστό τρόπο για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική και βίντεο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό mutimedia player που ενσωματώνει δυνατά χαρακτηριστικά όπως (MKV) HD βίντεο, music player, AirPlay media streamer και βίντεο downloader. Μπορεί να αναπαράγει βίντεο 4K / 5K / HD 1080p, και DVD. Διαθέτει δυνατότητες MP4 streaming, MOV, M4V, MP3 και AAC από iMac, MacBook και Windows 10/8/7 σε Apple TV. 

9



Δωρεάν ανοικτού κώδικα player πολυμέσων που παίζει όλες τις μορφές καθώς και επίσης και DVD, Audio CD, VCD, αλλά και διάφορα πρωτόκολλα streaming, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, και OGG. 


10



Ισχυρός player πολυμέσων και DVD player front-end. Έχει σχεδιαστεί να είναι απλό στη χρήση ενώ παράλληλα εμπεριέχει εξαιρετική δυναμική και ευελιξία ειδικά όταν χρησιμοποιείται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Λειτουργεί με δύο τρόπους, παίζοντας οποιοδήποτε αρχείο που υποστηρίζεται από το DirectShow και περιλαμβάνει ακόμη και μια λειτουργία ειδικά για DVD. Παρέχει ειδικές λειτουργίες ζουμ για τη βελτίωση της ποιότητας με την εξάλειψη των overscan. 

11



To JetAudio είναι ένας ολοκληρωμένος Player πολυμέσων που αποτελείται από ένα μόνο rack compact. Μπορείτε να παίξετε διάφορα αρχεία μουσικής και βίντεο, έχει ακόμη δυνατότητες, όπως είναι η εγγραφή CD, καταγραφή, και δυνατότητες μετατροπής σε άλλα αρχεία. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό στο internet χρησιμοποιώντας το JetCast, που παρέχεται με το JetAudio, και να αναπαραγάγετε όλες τις μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των WAV, MP3, MP3Pro, OGG, WMA, MPEG, AVI, WMV, MIDI, RM και βίντεο και μουσικά κομμάτια από CD. 


12



Θεωρείται από τα πιο δημοφιλή προγράμματα παρακολούθησης ταινιών με υπότιτλους. Έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των γνωστών media format και επιπλέον την εύρεση και ανανέωση των τελευταίων ενημερώσεων για όλα τα codecs καθώς και δυνατότητα αυτόματης εύρεσης υποτίτλων. 

13



Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για τα windows, που θα σας βοηθήσει να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης, να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας και να οργανώσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας.  Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα απλό, δωρεάν πρόγραμμα, για ταξινομήσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας, και να διαχειριστείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας, όλα, σε ένα καθαρό απλό μενού με εκτενή υποστήριξη για τη δημιουργία θεμάτων.

14



Μακράν ο καλύτερος Player με πάνω 80 εκατομμύρια download σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 90 γλώσσες και είναι σε θέση να αναπαράγει σχεδόν κάθε μορφή αρχείου πολυμέσων, όπως AVI, MPEG, ASF, MWA, MP3, WAV, και πολλά άλλα ώστε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, με πλήρη υποστήριξη και άμεση ανεύρεση υποτίτλων από το διαδίκτυο και υποστήριξη αλλαγής skins. 

15



Πρόκειται για μία πολύ απλή εφαρμογή (player) που θα σας βοηθήσει να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική απλά και γρήγορα. Το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής είναι παρόμοιο με τους πολύ δημοφιλείς players winamp ή xmms. Περιλαμβάνει πολλά εναλλακτικά user interface ώστε να το προσαρμόσετε ακριβώς στις ανάγκες σας. 

16



Πολλά υποσχόμενος, εκπληκτικός Player αναπαραγωγής πολυμέσων μόνο για Windows 10 (UWP, PC / Tablet / Phone..), με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά και με πολλά εφέ ήχου και εικόνας. Η εφαρμογή διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κανένα περιορισμό λειτουργίας! Υποστηρίζει υπότιτλους, DLNA / UPnP Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιεί ένα λιτό μενού, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τα κουμπιά του πίνακα. Επειδή είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, οι λειτουργίες μπορούν να αλλάξουν σε επόμενες εκδόσεις του ανά πάσα στιγμή. 

17



Το Leawo Blu-ray Player θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα λογισμικά αναπαραγωγής πολυμέσων για την αναπαραγωγή Blu-ray / DVD δίσκων, και απλών βίντεο μέχρι και 1080P HD. Έτσι μπορείτε να δείτε από απλά βίντεο μέχρι και βίντεο σε ανάλυση 1080P αλλά και να ακούσετε ήχο σε όλες σχεδόν τις μορφές του με εξαιρετική ποιότητα και χωρίς απώλειες. 

Για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη, παρέχει λεπτομερή πλοήγηση και τον πλήρη έλεγχο της αναπαραγωγής και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε υπότιτλους, κομμάτια ήχου και βίντεο κατά την αναπαραγωγή, να προσαρμόσετε την εικόνα φόντου, με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών και πολλαπλών οθονών, εσείς απλά προσθέστε βίντεο στην εσωτερική λίστα αναπαραγωγής και απολαύστε τις αγαπημένες ταινίες .


Απλό, δωρεάν, εύκολο στη χρήση πολυ-πλατφόρμα music player. Υποστηρίζει τις ακόλουθες μορφές αρχείων: MP3, OGG, M4A (χωρίς DRM), AAC, FLAC, OPUS, APE, DFF, WAV. Μπορείτε να ακούσετε και να κάνετε Rip το CD σας σε MP3 ή FLAC. Μπορείτε ακόμη να κάνετε αντιγραφή DVD κομματιών σε MP3 ή FLAC, να δείτε τα άλμπουμ του καλλιτέχνη από τα τραγούδια και το αντίστροφο, να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις λίστες αναπαραγωγής, να ακούσετε Online ραδιοφωνικούς σταθμούς, να προγραμματίσετε εγγραφές ραδιοφωνικού σταθμού, να δείτε δείτε τους στίχους και τα Covers του CD του τραγουδιού που παίζεται και να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε τυχαία σειρά και επανάληψη.

19



Αξιόλογος και απόλυτα αξιόπιστος Player, απόγονος του XMMS, για να ακούσετε τη μουσική σας χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε τους πόρους του υπολογιστή σας και χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.
 Με δυνατότητα Drag and drop σε φακέλους και μεμονωμένα αρχεία, αναζήτησης για τους καλλιτέχνες και τα άλμπουμ σε ολόκληρη τη μουσική σας βιβλιοθήκη και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής.  Ακούστε CD ή ροή μουσικής από το Διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε τα plugins που περιλαμβάνονται για να δείτε τους στίχους για το τραγούδι που ακούτε, να ορίσετε μια ειδοποίηση και άλλα. Αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το, ανοίξτε το φάκελο bin και τρέξτε το εικονίδιο audacious.

20




Γρήγορη, απλή, εύκολη στη χρήση, πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή για να δείτε και να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο Youtube. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθήστε βίντεο, ακόμη και κατά το κλείδωμα της οθόνης (κινητό), να σχολιάσετε να απαντήσετε να μεταφορτώσετε να αναζητήσετε να επεξεργαστείτε να αποθηκεύσετε και να διαγράψετε βίντεο. Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε, περιλαμβάνει σαφώς πιο βελτιωμένες λειτουργίες και ένα πολύ ελκυστικό, περιεκτικότατο μενού. Εν κατακλείδι, πρόκειται μία εφαρμογή που θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε.

21


Το Dopamine είναι ένα δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής ήχου που μπορεί να παίξει αρχεία ήχου wav, mp3, Ogg Vorbis, FLAC, WMA και M4A / AAC. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι διατίθεται και σε μορφή Portable, αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση και έτσι μπορεί να τρέξει και από ένα USB φλασάκι. 

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, αφού κατεβάσετε το αρχείο, αποσυμπιέστε την εφαρμογή και μέσα από τον φάκελο Dopamine 1.2.862.4 - Portable τρέξτε το αρχείο Dopamine. Από εκεί και μετά επιλέξτε ρυθμίσεις και καθορίστε την διαδρομή που βρίσκονται τα μουσικά σας αρχεία, αλλάξτε την εμφάνιση του Player και άλλες ρυθμίσεις.

22




To Blues Media Player είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων το οποίο μπορεί να αναπαράγει ένα μεγάλο αριθμό μορφών πολυμέσων. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για όλες τις πιο δημοφιλείς μορφές ήχου και βίντεο.  Το πρόγραμμα υποστηρίζει το φύλλο CUE και παρέχει διάφορους τρόπους για τον έλεγχο της αναπαραγωγής των αρχείων. Υποστηρίζει μορφές αρχείων : WAV, WMA, MP1, MP2, MP3, FLAC, OGG, AAC, SND, SPX, CDA, OPUS, OFG, OFS, DFF, DSF, AC3, M4A, M4B, APE, DTS, AIFF, MIDI, ASF, MLP, WV, TTA, AVI, FLV, MKV, MP4, MPG, MPEG, VOB, WMV, MOV.


23



Το Vov Music Player είναι ένα ελαφρύ, απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, ικανό να αναπαράγει αρχεία FLAC, MP3, MP2, MP1, OGG, WMA, WAV και AIFF. Δεν χρειάζονται περίπλοκες ρυθμίσεις για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από την επιφάνεια εργασίας σας. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ απλό μουσικό Player χωρίς σύνθετες ρυθμίσεις που δεν επιβαρύνει τους πόρους του συστήματος του υπολογιστή σας.

24



Το VUPlayer είναι ένας σύγχρονος, εκπληκτικά απλός και αποδοτικός μουσικός Player για τα Windows που σας βοηθήσει να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να τροποποιήσετε τον τόνο της μουσικής σας με τον ισοσταθμιστή ήχου που περιλαμβάνει και να προσθέσετε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα Visual εφέ που περιλαμβάνει. Παρά ταύτα, παραμένει, εξαιρετικά ελαφρύς, χωρίς να απαιτεί πολλούς πόρους, θα έλεγα ότι είναι ίσως ένας από τους καλύτερους μουσικούς players που μπορεί να βρει κάποιος για τα windows και πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε. 

25



Δείτε βίντεο από blu-rays, dvds και αρχεία χωρίς την βοήθεια κανενός εξωτερικού codec. Διαβάζει όλα τα αρχεία βίντεο χωρίς πρόσθετες λήψεις και διαχειρίζεται ακόμη και τις λίστες αναπαραγωγής. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και απλό στη χρήση. Υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων ήχου όπως MP3, WMA , FLAC, και άλλα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για συμβατότητα με αρχεία Blu- ray (περισσότερα εδώ) .Τέλος διαβάζει DVD και AVCHD καθώς και αρχεία ISO.



26



Ευέλικτος multimedia player  με ελληνικό μενού που μπορεί να καλύψει σχεδόν όλα τους τύπους multimedia αρχείων. Χωρίς να εξαρτάται από κάποιους ξεχωριστούς Codecs, είναι σε θέση να παίξετε όλα τα αρχεία πολυμέσων, τα υποστηριζόμενα Codec χωρίζονται σε εσωτερικά και εξωτερικά. Για αρχεία ήχου το KMPlayer υποστηρίζει AC3, DTS, MPEG1, 2, AAC, WMA 7, 8, OGG κλπ. Επίσης υποστηρίζει Codecs για αρχεία βίντεο επιτρέποντάς σας να τρέξετε και να δείτε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή DVD.

27



Το ZPlayer είναι ένα πρόγραμμα είναι μία εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση γραμμένη σε Java, που σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα που διαθέτει εγκατεστημένη Java Virtual Machine (έκδοση 1.7.0 ή νεότερη έκδοση). Περιλαμβάνει, αυτόματη υποστήριξη για αρχεία MPEG επίπεδα I, II και III (MP2, MP3), PCM Wave (WAV), αρχεία Vorbis Ogg, Flac, MOD (S3M, MTM, IT, XM, UMX, MO3) SF2 SoundBank υποστήριξη) και CDA, υποστήριξη για plugins Winamp2 (μόνο για Windows και Java 32bits), υποστήριξη σε εκτεταμένη μορφή ήχου (24 / 32bit / 7.1ch / 96Khz), στα Windows με εφαρμογή JNI DirectSound και Linux με εφαρμογή JNI ALSA. 

28




Το κλασικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Windows κάνει καλή δουλειά και υποστηρίζει μια 
σειρά από μορφές πολυμέσων. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του παραμένει σχεδόν ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια. Σας αρέσει να ακούτε μουσική όταν εργάζεστε με άλλες εφαρμογές των Windows; Τότε το @MAX Tray Player είναι για εσάς. Ενσωματώνει τη γραμμή προγράμματος αναπαραγωγής στη γραμμή εργασιών των Windows και γίνεται ουσιαστικά μέρος των Windows. Έτσι, δεν κρύβει τα παράθυρα των εφαρμογών. 

 
29



Πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών που βασίζεται στο mpv. Έρχεται με μια εύχρηστη διεπαφή, που μπορείτε να προσαρμόσετε και με πολλές παραμέτρους. Οι προσεκτικά προσαρμοσμένες ρυθμίσεις θα είναι σε θέση να ανεβάζουν τις επιδόσεις του. Η χρήση του mpv player είναι πολύ απλούστερη από πριν. Το Mplayer είναι ο καλύτερος player και πολλά προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα αναπτύσσονται επίσης βάσει αυτού...

30




Ακόμα χρησιμοποιείτε το Windows Media Player ή το VLC για να δείτε τα αγαπημένα σας βίντεο; Θέλετε να μπορείτε να παρακολουθείτε περισσότερα βίντεο στην ίδια οθόνη εύκολα και αυτόματα; Το Awesome Video Player είναι εδώ για να σας το προσφέρει. Το AVPlayer υποστηρίζει ταυτόχρονα αναπαραγωγή πολλών βίντεο, έως και 16 βίντεο σε κάθε οθόνη! Με αυτόματη υποστήριξη αποκωδικοποίησης επιτάχυνσης υλικού και λογισμικού. Παίζει κάθε μορφή βίντεο και διατίθεται δωρεάν.

31



Το Splash είναι  ένα συμπαγές, κομψό, φιλικό προς το χρήστη και απίστευτα γρήγορο πρόγραμμα παρακολούθησης βίντεο. Ανακαλύψτε την έξυπνη αναζήτηση, προηγμένη λειτουργία αναζήτησης που έχει σχεδιαστεί για να βρει συγκεκριμένες σκηνές ταινιών χωρίς διακοπή της αναπαραγωγής βίντεο.




32




Ακούστε μουσική από τους φακέλους με τα MP3 που έχετε αποθηκευμένα χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε καμία μια λίστα αναπαραγωγής. Διαθέτει resume play θυμάται την τελευταία θέση του του μουσικού κομματιού που έπαιξε, διαθέτει επίσης audio dynamics και stereo enhancer. Πρόκειται για ένα πολύ καλό player με μέγεθος μόνο 170 kb με ελάχιστες απαιτήσεις σε πόρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ορίσετε την διαδρομή με τον φάκελο που έχετε αποθηκευμένα τα MP3s σας και να απολαύσετε τη μουσική σας.


33



Πρόκειται για ένα απολύτως δωρεάν λειτουργικός εμφανίσιμος mp3 player με πολλές λειτουργίες. Είναι φορητός, που σημαίνει ότι τρέχει χωρίς εγκατάσταση. Μπορεί να αναζητήσει αρχεία ήχου στους σκληρούς  σας δίσκους και να τα αποθηκεύσει στη βιβλιοθήκη του. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τον κατάλογο μουσικής σας στο παράθυρο Nemp. Μετά από αυτό μπορείτε να περιηγηθείτε και να αναζητήσετε την αγαπημένη σας μουσική  σε αυτή τη βιβλιοθήκη με όνομα καλλιτέχνη, ή ανά άλμπουμ 


34



Το CD-Runner έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να αναπαράγει αυτόματα πολυμέσα όλων των τύπων, από Audio CD σε MP3 και FLAC. Επίσης, αναλύει τα CD, παίζει ραδιόφωνο στο Internet, MP3 CD και ταινίες DVD, μεταφορτώνει αυτόματα πληροφορίες CD από το freedb online και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει γραφικές προσόψεις Home Stereo, Compact, TouchPad και Ribbon (ελαχιστοποιημένο) που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα πραγματικό hi-fi CD και DVD player, ενώ η μικρότερη πρόσοψη στερεοφωνικού έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με μια πραγματική μονάδα που θα βρείτε σε ένα αυτοκίνητο. 


35



Το Resonic Player είναι ένα δωρεάν, απλό, γρήγορο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου που το βασικό του μενού αποτελείται κυρίως από ένα μεγάλο ευανάγνωστο μενού και έναν αναλυτή συχνότητας μουσικού φάσματος. Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια οποιοδήποτε μουσικό player χρησιμοποιείται έως τώρα.



36




Το PotPlayer είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που αναπτύχθηκε για το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows από την εταιρεία Νότιας Κορέας Internet Kakao (πρώην Daum Communications). Συναγωνίζεται επάξια άλλες δημοφιλείς εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων που είναι διαθέσιμες για τα Windows όπως είναι το VLC media player, το GOM Player, το KMPlayer, το SMPlayer το Media Player Classic και άλλες.


37



Το Musique είναι ο ιδανικός Player για τους χρήστες που μπορεί να βρίσκουν άλλους μουσικούς Players περίπλοκους και δύσχρηστους. Ξεκινά γρήγορα, είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί εύκολα να χειριστεί πολύ μεγάλες μουσικές συλλογές. 


38



Δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να διευκολύνει τη διαχείριση, την εύρεση και την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στον υπολογιστή σας, υποστηρίζει, podcast, διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και ενσωμάτωση SoundCloud, απλό, δυνατό και γρήγορο σας επιτρέπει να ακούσετε και να διαχειριστείτε τις μουσικές συλλογές και σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε μουσικό jukebox, να χρησιμοποιήστε την αυτόματη προσθήκη ετικετών για να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε την ακατάστατη μουσική βιβλιοθήκη σας. 



39




Πρωτοποριακό πρόγραμμα αναπαραγωγής που περιλαμβάνει μοναδικές και συναρπαστικές λειτουργίες, όπως το Picture in Picture (PIP), το Cast στο Chromecast και το DLNA, το κατέβασμα σε τοπικό αποθηκευτικό χώρο, και αναπαραγωγή απευθείας από διακομιστές πολυμέσων OneDrive UPNP (Όπως το Vimeo, SoundCloud, και άλλα). 

 Εκτός από τη φόρτωση τοπικών υποτίτλων, μπορεί αυτόματα να ψάξει και να κατεβάσει τους υπότιτλους για εσάς. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την εμφάνιση των υποτίτλων. Επιπλέον, η λειτουργία διόρθωσης χρόνου θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τους χρόνους υποτίτλων.

Εκτός από τη φόρτωση τοπικών υποτίτλων, το Duplex Media Player μπορεί αυτόματα να ψάξει και να κατεβάσει τους υπότιτλους για εσάς. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την εμφάνιση των υποτίτλων. Επιπλέον, η λειτουργία διόρθωσης χρόνου θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τους χρόνους υποτίτλων.

40



To Blues Media Player είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων το οποίο μπορεί να αναπαράγει ένα μεγάλο αριθμό μορφών πολυμέσων. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για όλες τις πιο δημοφιλείς μορφές ήχου και βίντεο. Το πρόγραμμα υποστηρίζει το φύλλο CUE και παρέχει διάφορους τρόπους για τον έλεγχο της αναπαραγωγής των αρχείων. Υποστηρίζει μορφές αρχείων : WAV, WMA, MP1, MP2, MP3, FLAC, OGG, AAC, SND, SPX, CDA, OPUS, OFG, OFS, DFF, DSF, AC3, M4A, M4B, APE, DTS, AIFF, MIDI, ASF, MLP, WV, TTA, AVI, FLV, MKV, MP4, MPG, MPEG, VOB, WMV, MOV.

41



Το Univer Player είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που σας επιτρέπει να παίζετε βίντεο ενώ εργάζεστε με άλλες εφαρμογές. Το πλωτό παράθυρο αναπαραγωγής βίντεο είναι ρυθμισμένο ώστε να παραμείνει πάντα πάνω από άλλα παράθυρα και υποστηρίζει ρύθμιση διαφάνειας. 
 
42



Σας επιτρέπει να παίζετε βίντεο ενώ εργάζεστε με άλλες εφαρμογές. Το πλωτό παράθυρο αναπαραγωγής βίντεο είναι ρυθμισμένο ώστε να παραμείνει πάντα πάνω από άλλα παράθυρα και υποστηρίζει ρύθμιση διαφάνειας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ενώ παίζετε παιχνίδια ή εργάζεστε. 

 
43



Το Media Player έχει σχεδιαστεί για να κάνει πιο ευχάριστη την ακρόαση και την παρακολούθηση του περιεχομένου πολυμέσων σας. Στην ΄΄καρδιά΄΄ του βρίσκεται μια βιβλιοθήκη μουσικής με πλήρεις δυνατότητες που σας επιτρέπει να περιηγείστε και να αναπαράγετε γρήγορα μουσική, καθώς και να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε λίστες αναπαραγωγής.  Όλο το περιεχόμενό σας στους φακέλους μουσικής και βίντεο θα εμφανίζεται αυτόματα στη βιβλιοθήκη σας. Το Media Player περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη για περιήγηση, διαχείριση και παρακολούθηση της τοπικής σας συλλογής βίντεο.
 
44



Το Winamp είναι ένα από τα πρώτα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Nullsoft. Από την έκδοση 2 πωλήθηκε ως freemium και υποστηρίζει επεκτασιμότητα με πρόσθετα και skins, διαθέτει οπτικοποίηση μουσικής. playlist και βιβλιοθήκη πολυμέσων, που υποστηρίζονται από μια μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα.  Ήταν ένα τα πρώτα ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για τα Windows που υποστήριξε μάλιστα την αναπαραγωγή του Ogg Vorbis από προεπιλογή. Η πρώτη του έκδοση κυκλοφόρησε το 1997 και γρήγορα έγινε δημοφιλής. Οι εκδόσεις 2.x χρησιμοποιήθηκαν ευρέως και έκαναν το Winamp μία από τις εφαρμογές των Windows με τις περισσότερες λήψεις.


45



Το Kodi είναι μια δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Kodi, μια μη κερδοσκοπική τεχνολογική κοινοπραξία. Είναι διαθέσιμο για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες υλικού, για χρήση με τηλεοράσεις και τηλεχειριστήρια.

Επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν και να προβάλλουν βίντεο, μουσική, podcast και άλλα αρχεία ψηφιακών πολυμέσων από τοπικά μέσα αποθήκευσης, μέσα αποθήκευσης στο δίκτυο σας και από διαδίκτυο. Παίζει σχεδόν κάθε είδος πολυμέσων και ίσως το βρείτε το ιδανικό για παρακολούθηση τηλεόρασης, ταινιών και των αγαπημένων  σας εκπομπών.
 
46



Παρακολουθήστε ζωντανή τηλεόραση, μεταδώστε τηλεοπτικές εκπομπές και απολαύστε ταινίες οπουδήποτε με το Plex. Το Plex είναι μία υπηρεσία ροής που φέρνει απευθείας σε εσάς περισσότερα από 300 κανάλια από τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, δωρεάν ταινίες και live τηλεόραση. Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και επιλέξτε από αμέτρητες επιλογές ζωντανής τηλεόρασης από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή. Μεταδώστε νέες ταινίες, δωρεάν live τηλεόραση και πολλά άλλα. Παρακολουθήστε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ανακαλύψτε νέες με περισσότερες από 50.000 διαθέσιμες δωρεάν επιλογές τηλεόρασης. Μεταδώστε ταινίες δωρεάν από τα A24, Crackle, Paramount, AMC, Magnolia, Relativity, Lionsgate και άλλα δημοφιλή κανάλια.

47





Το MFPlayer είναι ένας δωρεάν μουσικός player που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης μουσικής σε υπολογιστές που τρέχουν Windows. Ιδανικός για χρήστες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και εύχρηστο player.Διαθέτει, πληθώρα χαρακτηριστικών που τον καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για την αναπαραγωγή πολυμέσων. Με τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και την υποστήριξη διαφόρων μορφών αρχείων, ο MFPlayer είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε χρήστη.
     

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!