Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Μαΐου 2016

Battery Limiter : Αυξήστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φορητού σας υπολογιστήΗ βασικότερος λόγος της απώλειας χωριτικότητας μίας μπαταρίας είναι σε μεγάλο βαθμό η υπερφόρτωση, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμη και στα πιο ακριβά laptops. Μία από τις πιο απλές λύσεις είναι να συνδέσουμε ένα κόφτη στην μπαταρία εμποδίζοντάς τη να φορτίσει πλήρως. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει με την χρήση ενός απλού λογισμικού. Το Battery Limiter είναι ακριβώς μία τέτοια εφαρμογή, ένας κόφτης φόρτισης μπαταρίας που θα σας ενημερώσει ηχητικά όταν η φόρτιση φτάσει το όριο. Το προεπιλεγμένο όριο είναι 90%, αλλά μπορείτε να το ρυθμίσετε έως και στο 96% . Μόλις ο συναγερμός αρχίζει να χτυπάει αυτό σημαίνει ότι η φόρτιση έχει φτάσει στο σημείο που έχετε καθορίσει,από εκεί και μετά εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε το τροφοδοτικό από λάπτοπ σας για να σταματήσει.

Battery Limiter 1.0.4

Author's Website:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Battery Limiter : Αυξήστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φορητού σας υπολογιστή
4/ 5 stars - " Battery Limiter : Αυξήστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φορητού σας υπολογιστή" Η βασικότερος λόγος της απώλειας χωριτικότητας μίας μπαταρίας είναι σε μεγάλο βαθμό η υπερφόρτωση, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμη κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>