Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Νοεμβρίου 2016

Πώς να εγκαταστήστε τα παιχνίδια των Windows 7 στα Windows 10Τα Windows 7 διαθέτουν μια σειρά από ωραία, όμορφα παιχνίδια με όμορφα, εντυπωσιακά γραφικά και μερικά μεγάλα παιχνίδια  όπως το Chess Titans, το Mahjong Titans και Purble Place. Ωστόσο για κάποιο λόγο, η Microsoft αποφάσισε να διακόψει τα παιχνίδια αυτά και να μην τα συμπεριλάβει στις επόμενες εκδόσεις. Σήμερα για τους λάτρεις των αυτών των παιχνιδιών υπάρχει λύση να τα εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους. Έτσι λοιπόν δεν μένει παρά να κατεβάσετε το αρχείο να το αποσυμπιέσετε να τρέξετε τον installer της εφαρμογής και σε πολύ λίγο χρόνο τα παιχνίδια θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Πώς να εγκαταστήστε τα παιχνίδια των Windows 7 στα Windows 10
4/ 5 stars - "Πώς να εγκαταστήστε τα παιχνίδια των Windows 7 στα Windows 10" Τα Windows 7 διαθέτουν μια σειρά από ωραία, όμορφα παιχνίδια με όμορφα, εντυπωσιακά γραφικά και μερικά μεγάλα παιχνίδια  όπως το Che...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>