Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Απριλίου 2017

Translator-GooTile : Ισχυρό εργαλείο μετάφρασης για τα Windows PhoneTο πιο ισχυρό εργαλείο μετάφρασης για κινητές συσκευές με Windows Phone. Μεταφράστε οποιαδήποτε πρόταση ή φράση σε οποιαδήποτε γλώσσα και να απολαύσετε μια σειρά από χρήσιμα add-on χαρακτηριστικά, όπως κείμενο σε ομιλία, και ολοκληρωμένη υποστήριξη Twitter / Facebook / SMS / e-mail. Το Translator-GooTile θα μετατρέψει το κινητό σας σε μια συσκευή διερμηνείας, που θα έχετε πάντα μαζί σας στα ταξίδια, και την εν γένει επικοινωνία σας. Ο Μεταφραστής ανιχνεύει αυτόματα και μετατρέπει ομιλία σε  μία από τις 100 διαθέσιμες γλώσσες. Με την εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές διαλέκτους, επιλέξτε μια ανδρική ή γυναικεία φωνή, και ακόμη και τον έλεγχο του ρυθμού της ομιλίας. Ιδανικό για ταξίδι, σχολική εργασία και την καθημερινή μετάφραση. 


Translator-GooTile : Ισχυρό εργαλείο μετάφρασης για τα Windows Phone
4/ 5 stars - "Translator-GooTile : Ισχυρό εργαλείο μετάφρασης για τα Windows Phone" Tο πιο ισχυρό εργαλείο μετάφρασης για κινητές συσκευές με Windows Phone. Μεταφράστε οποιαδήποτε πρόταση ή φράση σε οποιαδήποτε γλώσσα ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>