Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Οκτωβρίου 2016

SCREEN2EXESCREEN2SWF : Καταγράψτε και κάντε κοινή χρήση της οθόνης του υπολογιστή σας
Δωρεάν λογισμικό γρήγορης καταγραφής της οθόνης του υπολογιστή σας, δημιουργεί στιγμιαίες επιδείξεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις με την υψηλότερη αναλογία συμπίεσης στον κόσμο, και με τη συλλογή της επιφάνειας εργασίας σας σε αρχεία. Διαθέσιμο για EXE, SWF, AVI, FLV και MP4. Είναι ίσως το πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση άλλες εφαρμογές  καταγραφέων οθόνης. Καταγράφει τις δραστηριότητες της οθόνης στην επιφάνεια εργασίας, τις κινήσεις του ποντικιού και τα κλικ. Επίσης  μπορεί να κάνει καταγραφή της ομιλίας από το μικρόφωνο, καταγραφή οθόνης υψηλής ταχύτητας με σύλληψη μέχρι 30FPS με τη λειτουργία "Max", δυνατότητα να προσθέσετε κείμενο, εικόνες, σχολιασμούς και μουσική στο εγγεγραμμένο βίντεο σας, προσθήκη μεγέθυνσης, εστίασης,  προσθήκη κομμένων κλιπ και πολλά άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SCREEN2EXESCREEN2SWF : Καταγράψτε και κάντε κοινή χρήση της οθόνης του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - " SCREEN2EXESCREEN2SWF : Καταγράψτε και κάντε κοινή χρήση της οθόνης του υπολογιστή σας " Δωρεάν λογισμικό γρήγορης καταγραφής της οθόνης του υπολογιστή σας, δημιουργεί στιγμιαίες επιδείξεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις με...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>