Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Ιουλίου 2016

Pingdom : Μετρήστε και αξιολογήστε την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας


Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να μπορέσετε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Ενας από αυτούς το Pingdom Website Speed Test. Πρόκειται για μία εξαιρετική ιστοσελίδα με την βοήθεια της οποίας θα δούμε την ταχύτητα του ιστότοπού μας και όχι μόνο αφού, στην τελική έκθεση αξιολόγησης θα μας συγκρίνει στο σύνολο και με άλλους δίνοντάς μία βαθμολογία και περιγράφοντας σε ποσοστό επί της % πόσο ταχύτερη ή πόσο αργή είναι. Επίσης περιγράφει αναλυτικά την απόκριση κάθε στοιχείου που την αποτελεί όπως javascript και εικόνες έτσι ώστε να έχετε μία συνολική εικόνα της απόδοσής και των πιθανών προβλημάτων καθυστέρησης. 

 Author's Website:


Pingdom : Μετρήστε και αξιολογήστε την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας
4/ 5 stars - "Pingdom : Μετρήστε και αξιολογήστε την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας" Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να μπορέσετε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Ενας από αυτούς το Pingdom W...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>