Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Οκτωβρίου 2016

MP3 Quality Modifier : Αλλάξτε εύκολα την ποιότητα των MP3Το MP3 Quality Modifier είναι ένα απλό πρόγραμμα που είναι σε θέση να αλλάξει εύκολα την ποιότητα των MP3 σας, προκειμένου να εξοικονομήσετε χώρο στο δίσκο  ώστε να  χωρέσει περισσότερη μουσική στο MP3 player σας, διατηρώντας παράλληλα το επιθυμητό επίπεδο ποιότητας ήχου και διατηρώντας όλες τις ετικέτες ID3 άθικτες! Το πρόγραμμα είναι πολύ απλό στη χρήση. Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε drag and drop τα αρχεία MP3 ή τις λίστες αναπαραγωγής στη λίστα αρχείων.Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο επίπεδο που κυμαίνεται μεταξύ υψηλής ποιότητας και χαμηλής ποιότητας.

 Οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία διαμορφώσεων, όπως το bitrate τη συχνότητα του δείγματος και στερεοφωνική λειτουργία. Η ίδια η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα ανά τραγούδι και σας δίνει την δυνατότητα ακόμη να προσαρμόσετε τη δομή των φακέλων (παράδειγμα: φάκελοw "Καλλιτέχνης X" με "Album 1" και "2 Album", όπως και τους υποφακέλους) . Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία όλες οι ετικέτες ID3, όπως ο τίτλος, καλλιτέχνης κλπ θα διατηρηθούν. Τέλος, το παράθυρο των αποτέλεσμάτων επιτρέπει να συγκρίνετε τα πρωτότυπα και να δημιουργήσετε αρχεία μουσικής, απαριθμώντας τις διαφορές του μεγέθους τους.

MP3 Quality Modifier  : 2.53

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


MP3 Quality Modifier : Αλλάξτε εύκολα την ποιότητα των MP3
4/ 5 stars - "MP3 Quality Modifier : Αλλάξτε εύκολα την ποιότητα των MP3 " Το MP3 Quality Modifier είναι ένα απλό πρόγραμμα που είναι σε θέση να αλλάξει εύκολα την ποιότητα των MP3 σας, προκειμένου να εξοικονομ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>