Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Σεπτεμβρίου 2017

MEMU : Τρέξτε παιχνίδια και εφαρμογές Android στα Windows με υψηλή απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα.To MEMU είναι ένας νέος emulator για τα Windows που τρέχει σε σχεδόν όλες τις συσκευές των Windows. Σε σύγκριση με άλλους Android εξομοιωτές, παρέχει την υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα. Επιπλέον, διαθέτει τα πλουσιότερα χαρακτηριστικά , πλήρη εμπειρία του Android, κομψή επιφάνεια εργασίας, ευέλικτη προσαρμογή ανάλογη με την CPU και το μέγεθος της μνήμης και δυνατότητα χαρτογράφησης πληκτρολογίου και joystick για οθόνες αφής 

Χρησιμοποιώντας το MEMU, μπορείτε να διασκεδάσετε τρέχοντας εφαρμογές ή παίζοντας Android παιχνίδια στον υπολογιστή σας. Πλήρως συμβατός με AMD CPU , μεγάλο νέο interface με ενίσχυση λειτουργίας επεξεργασίας κειμένου για το πληκτρολόγιο, υποστήριξη για περισσότερα παιχνίδια και διόρθωση σφαλμάτων. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή εγκαταστήσετε τη στον υπολογιστή σας και κάντε αναβάθμιση αν σας ζητηθεί. Από εκεί και μετά προσθέστε το λογαριασμό σας  Google και κάντε αναβάθμιση στο Google Play


Μπορείτε να κατεβάσετε και να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα που σας παρέχει μέσω της επιλογής APK που θα βρείτε στην δεξιά πλευρά του μενού, ώστε να εγκαταστήσετε παιχνίδια και εφαρμογές APK απευθείας από τον υπολογιστή σας.Τέλος θα πρέπει να σημειώσω ότι αν και τρέχει σε όλους τους υπολογιστές (επιδόσεις ανάλογα με CPU, μνήμη και κάρτα γραφικών), ωστόσο είναι καθοριστικής σημασίας να υποστηρίζει ο επεξεργαστής σας το πρότυπο Hardware Virtualization όπου πραγματικά θα το δείτε να πετάει. 

MEmu 3.5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


MEMU : Τρέξτε παιχνίδια και εφαρμογές Android στα Windows με υψηλή απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα.
4/ 5 stars - "MEMU : Τρέξτε παιχνίδια και εφαρμογές Android στα Windows με υψηλή απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα." To MEMU είναι ένας νέος emulator για τα Windows που τρέχει σε σχεδόν όλες τις συσκευές των Windows. Σε σύγκριση με άλλους Android εξο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>