04 Μαρτίου 2016

InfBlocker Shield 4.0 PRO Edition : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας απο τον κίνδυνο μετάδοσης ιών σε flash USB.Δωρεάν λογισμικό που μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας απο τον κίνδυνο μετάδοσης ιών σε Flash USB. Σας παρέχει τη δυνατότητα να κλειδώσετε τα αρχεία autorun.inf και τα εκτελέσιμα αρχεία του. Επίσης, καταργεί ή απενεργοποιεί τα ύποπτα αρχεία σε ένα USB flash drive. Το InfBlocker μπορεί να ανοσοποίησει οποιαδήποτε μονάδα για την πρόληψη  μόλυνσης  της από τους ιούς. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Απαιτεί να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Microsoft .NET Framework.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
InfBlocker Shield 4.0 PRO Edition : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας απο τον κίνδυνο μετάδοσης ιών σε flash USB.
4/ 5 stars - "InfBlocker Shield 4.0 PRO Edition : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας απο τον κίνδυνο μετάδοσης ιών σε flash USB." Δωρεάν λογισμικό που μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας απο τον κίνδυνο μετάδοσης ιών σε Flash USB. Σας παρέχει τη δυνατότ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>