Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Οκτωβρίου 2016

HIddenDIR : Προστατεύεστε το απόρρητό σας με το κρύψιμο των φακέλων σαςΤο HIddenDIR είναι ένα μικρό δωρεάν εργαλείο που θα σας βοηθήσει να προστατεύεστε το απόρρητο σας με το κρύψιμο μέσα σε λίγες κινήσεις των φακέλων σας, σε οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στο PC σας. Οι κρυφοί φάκελοι θα είναι ορατοί μόνο εάν έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα που μπορείτε να αποθηκεύσετε σε οποιοδήποτε μέρος του σκληρού σας ή ακόμη καλύτερα σε κάποιο στικάκι USB. Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί: Για να κρύψουμε ένα φάκελο, κάντε κλικ στο κουμπί HIDE και επιλέξτε το φάκελο που θέλετε να κρύψετε .


Για να προσθέστε κωδικό, κάντε κλικ στην επιλογή password, πληκτρολογήστε τον κωδικό σας  και πατήστε στο κουμπί SET PASSWORD. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία αν θέλετε να τον αφαιρέσετε, κάνοντας αυτή τη φορά κλικ στο κουμπί REMOVE PASSWORD.


Τώρα για να τον κάνετε φανερό, επιλέξτε μέσα από τη λίστα με τους κρυμμένους φακέλους ποιοι θέλετε να είναι ορατοί, κάντε κλικ στο κουμπί για να επανεμφανίσετε τους φακέλους. Οι φάκελοι σας είναι πλέον ορατοί.  Δεν απαιτείται εγκατάσταση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


HIddenDIR : Προστατεύεστε το απόρρητό σας με το κρύψιμο των φακέλων σας
4/ 5 stars - " HIddenDIR : Προστατεύεστε το απόρρητό σας με το κρύψιμο των φακέλων σας" Το HIddenDIR είναι ένα μικρό δωρεάν εργαλείο που θα σας βοηθήσει να προστατεύεστε το απόρρητο σας με το κρύψιμο μέσα σε λίγες κινήσεις...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>