Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Αυγούστου 2016

HeavyLoad : Φέρτε τον υπολογιστή σας στα όριά τουΦέρτε τον υπολογιστή σας στα όριά του χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό προσομοίωσης HeavyLoad. Το HeavyLoad θέτει το PC σας κάτω από ένα βαρύ φορτίο και σας επιτρέπει να ελέγξετε αν θα συνεχίσει να λειτουργεί αξιόπιστα. Οι επιμέρους μέθοδοι δοκιμής που χρησιμοποιούνται μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιήστε τον επεξεργαστή σας ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο αριθμό των πυρήνων επεξεργαστών σε πλήρη δυναμικότητα και η εφαρμογή  θα εκτελεί υπολογισμούς  ώστε να προσομοιώσει το φορτίο στον επεξεργαστή σας, η ρυθμίστε την ταχύτητα με την οποία το δοκιμαστικό αρχείο test θα γραφτεί στο σκληρό σας δίσκο ώστε να ελέγξετε πως συμπεριφέρεται το σύστημά σας όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με τη συρρίκνωση του διαθέσιμου χώρου στο σκληρό σας δίσκο.

Το πρόγραμμα γράφει ένα δοκιμαστικό αρχείο στο σκληρό σας δίσκο με μεταβλητή ταχύτητα. Μπορείτε να ορίσετε την ποσότητα του υπόλοιπου χώρου στο δίσκο μόλις επιτευχθεί το όριο αυτό, και η εφαρμογή αντικαθιστά το αρχείο ξανά και ξανά μέχρι να απελευθερωθεί στο δίσκο περισσότερος χώρος.

HeavyLoad 3.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


HeavyLoad : Φέρτε τον υπολογιστή σας στα όριά του
4/ 5 stars - "HeavyLoad : Φέρτε τον υπολογιστή σας στα όριά του" Φέρτε τον υπολογιστή σας στα όριά του χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό προσομοίωσης HeavyLoad. Το HeavyLoad θέτει το PC σας κάτω α...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>