//Add More external stylesheets Free Address Book : Δωρεάν διευθυνσιογράφος για τα Windows



Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Free Address Book : Δωρεάν διευθυνσιογράφος για τα Windows

read

Δωρεάν βιβλίο διευθύνσεων διαχείρισης επαφών, με το οποίο μπορείτε να σημειώσετε τις διευθύνσεις, γενέθλια, αριθμούς τηλεφώνου, κινητό, φαξ, το όνομα της εταιρείας, χώρα, πόλη, διεύθυνση, και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επαφών και των συνεργατών σας. 

Περιλαμβάνει, εύκολη αναζήτηση για στοιχεία επικοινωνίας, εκτύπωση της λίστας επαφών και λεπτομέρειες, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις εκτύπωσης, τοποθέτηση φωτογραφιών, εύκολη διαχείριση προσωπικών πληροφοριών (PIM), φορητότητα, (μπορείτε να το τρέξετε από USB drive), προσαρμοσμένα πεδία, δωρεάν υποστήριξη, δημιουργία ομάδων επαφών υπενθύμιση γενεθλίων, εισαγωγή και εξαγωγή CVS. Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Θα τρέξει σε όλα τα Windows.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Η εφαρμογή προσφέρει μια καθαρή και διαισθητική διεπαφή, διευκολύνοντας τους χρήστες να πλοηγούνται και να διαχειρίζονται τις επαφές τους.
  2. Στοιχεία επικοινωνίας: Μπορείτε αποθηκεύσετε ένα ευρύ φάσμα στοιχείων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων, αριθμών τηλεφώνου, διευθύνσεων email, φυσικών διευθύνσεων, γενεθλίων και σημειώσεων.
  3. Ομαδοποίηση και κατηγοριοποίηση: Μπορείτε να δημιουργείτε ομάδες ή κατηγορίες για να οργανώσετε τις επαφές σας. Αυτό διευκολύνει την εύρεση και διαχείριση συγκεκριμένων ομάδων επαφών, όπως φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους.
  4. Αναζήτηση και φίλτρο: Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες επαφές χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά ή να εφαρμόσετε φίλτρα για να περιορίσετε την αναζήτησή τους με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως όνομα, αριθμός τηλεφώνου ή διεύθυνση email.
  5. Εισαγωγή και εξαγωγή: Η εφαρμογή υποστηρίζει την εισαγωγή επαφών από διάφορες μορφές αρχείων, όπως CSV ή vCard για να εξάγετε τις επαφές σας σε αυτές τις μορφές για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή κοινής χρήσης.
  6. Εκτύπωση: Παρέχει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους, διευκολύνοντας τη λήψη φυσικών αντιγράφων ή την κοινή χρήση στοιχείων επικοινωνίας με άλλους.
  7. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά: Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των στοιχείων επικοινωνίας και να τα επαναφέρετε όποτε αυτό απαιτείται.
  8. Προσαρμογή: Να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη διάταξη της λίστας επαφών, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους γραμματοσειράς, του πλάτους στήλης και των συνδυασμών χρωμάτων.
  9. Συγχρονισμός: Υποστηρίζει τον συγχρονισμό επαφών με άλλες συσκευές ή πλατφόρμες, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες των επαφών σας σε πολλές συσκευές.
  10. Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών: Η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές Windows, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και tablet, παρέχοντας μια συνεπή εμπειρία σε διαφορετικές συσκευές.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία απλή, εύχρηστη, εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να  καταχωρήσετε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τις επαφές σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Free Address Book


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!