Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Μαρτίου 2016

TwistedWave : Online εφαρμογή επεξεργασίας ήχου



Το TwistedWave είναι μία online εφαρμογή επεξεργασίας ήχου που σας απαλλάσει από την ανάγκη να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας. Αν κάνετε registration (δωρεάν) έχετε τη δυνατότητα τα παραγόμενα αρχεία να έχουν χρονική διάρκεια έως και 20 λεπτά σε διαφορετική περίπτωση τα παραγόμενα αρχεία περιορίζονται στα 30 δευτερόλεπτα. Η χρήση του είναι πολή απλή.: Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέο έγγραφο" για να δημιουργήσετε ένα κενό έγγραφο, και να ξεκινήσετε την εγγραφή ή ανεβάστε το δικό σας αρχείο, επεξεργαστείτε τον ήχο σας και τέλος αποθηκεύστε το παραγόμενο αρχείο στον υπολογιστή σας ή στο GoogleDive. 

Author's Website:


TwistedWave : Online εφαρμογή επεξεργασίας ήχου
4/ 5 stars - " TwistedWave : Online εφαρμογή επεξεργασίας ήχου" Το TwistedWave είναι μία online εφαρμογή επεξεργασίας ήχου που σας απαλλάσει από την ανάγκη να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>