Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Οκτωβρίου 2016

TweakNow PerfectFrame : Δημιουργήσετε μοναδικά κολάζ φωτογραφιών με τον απλούστερο τρόποΑν μία φωτογραφία δεν είναι αρκετή για να παρουσιάσετε το θέμα σας γιατί να μην συνδυάσετε πολλαπλές φωτογραφίες και να κάνετε ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών; Με το TweakNow PerfectFrame μπορείτε να συνδυάσετε έως και δέκα (10) φωτογραφίες και να επιλέξετε πάνω από εκατό (100) διαφορετικές διατάξεις ώστε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και όμορφο κολάζ φωτογραφιών με τον απλούστερο τρόπο που μπορεί να υπάρχει. Αφού τρέξετε το πρόγραμμα επιλέξτε ένα από τα εκατοντάδες έτοιμα πρότυπα και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε, ρυθμίστε το μέγεθος, την περιστροφή και τη θέση της κάθε φωτογραφίας και τέλος σώστε τη δημιουργία σας σαν μία ενιαία φωτογραφία σε ένα από τα διαθέσιμα φορμά της εφαρμογής (BMP,GIF,JPEG,PNG TIFF).   Πιό απλά δεν γίνεται...

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


TweakNow PerfectFrame : Δημιουργήσετε μοναδικά κολάζ φωτογραφιών με τον απλούστερο τρόπο
4/ 5 stars - "TweakNow PerfectFrame : Δημιουργήσετε μοναδικά κολάζ φωτογραφιών με τον απλούστερο τρόπο" Αν μία φωτογραφία δεν είναι αρκετή για να παρουσιάσετε το θέμα σας γιατί να μην συνδυάσετε πολλαπλές φωτογραφίες και να κάνετε ένα όμορ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>