18 Ιουλίου 2016

Tile Tabs : Δείτε σε μία σελίδα δύο η περισσότερα sites
To Tile Tabs είναι ένα πολύ έξυπνο πρόσθετο για τον Firefox για να μπορείτε να δείτε σε μία σελίδα του, ταυτόχρονα πολλά sites. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή θα την βρείτε ψηλά στην δεξιά πλευρά του browser σας. Πατήστε νέα διάταξη και επιλέξτε ποια ακριβώς διάταξη θέλετε να έχετε. Ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης που έχετε μπορείτε να ρυθμίσετε και το πώς αλλά και πόσες ιστοσελίδες θέλετε να βλέπετε μαζί. Σε κάθε διάταξη τα πλακάκια μπορούν να τακτοποιηθούν οριζόντια, ή κάθετα ή να τα αναδιατάξετε όπως επιθυμείτε σύροντας απλά την διαχωριστική μπάρα. 

Author's Website:
Tile Tabs : Δείτε σε μία σελίδα δύο η περισσότερα sites
4/ 5 stars - "Tile Tabs : Δείτε σε μία σελίδα δύο η περισσότερα sites" To Tile Tabs είναι ένα πολύ έξυπνο πρόσθετο για τον Firefox για να μπορείτε να δείτε σε μία σελίδα του, ταυτόχρονα πολλά sites. Αφού ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>