06 Νοεμβρίου 2015

RarZilla: Δωρεάν εργαλείο αποσυμπίεσης για RAR αρχεία


Το RarZilla είναι ένα δωρεάν εργαλείο αποσυμπίεσης για RAR αρχεία που υποστηρίζει διευρυμένα αρχεία, καθώς και την εξαγωγή  αρχείων που προστατεύονται με κωδικό. Η αποσυμπίεση μπορεί να ξεκινήσει με drag 'n' drop του αρχείου μέσα στο μενού της εφαρμογής ή κάνοντας απλά διπλό κλικ στο συμπιεσμένο αρχείο. Για να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία το RarZilla σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο φάκελο εξόδου, ένα προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης ή και τα Περιλαμβάνει οδηγίες σε πάνω από 50 γλώσσες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
RarZilla: Δωρεάν εργαλείο αποσυμπίεσης για RAR αρχεία
4/ 5 stars - " RarZilla: Δωρεάν εργαλείο αποσυμπίεσης για RAR αρχεία" Το RarZilla είναι ένα δωρεάν εργαλείο αποσυμπίεσης για RAR αρχεία που υποστηρίζει διευρυμένα αρχεία, καθώς και την εξαγωγή  αρχείων π...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>